1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK'ya Gurbette destek vakti
Erzurumspor FK'ya Gurbette destek vakti

Erzurumspor FK'ya Gurbette destek vakti

Erzurumspor, İzmir’de. Yönetim Ege’deki Dadaşlara çağrı yaptı

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor, Play-Off umuduyla bugün Göztepe’ye konuk oluyor. Mavi-beyazlı kulüp, Ege’de ikamet eden Dadaşlar’dan tribün desteği bekliyor.

Hafta içinde Bitexen Giresunspor’u 2-1 yenerek Göztepe deplasmanına moralli giden Erzurumspor, Ege’deki Mavi-beyazlı taraftarlardan destek bekliyor. Dadaşların temsilcisi, sosyal medya paylaşımlarıyla İzmir’in yanı sıra, Manisa, Aydın, Denizli gibi illerde ikamet eden Erzurumlulardan takıma tribün desteği vermesi için çağrıda bulundu.

Şimdi tam destek zamanı

Kazım Karabekir Stadı’nın yanı sıra kendi tesislerinde yaptığı tüm antrenmanları tamamlayarak İzmir’e uçan Mavi-beyazlılarda kulüp yönetimi hazırlattığı ve sosyal medyadan paylaşımını yaptırdığı çalışma ile İzmir ve Ege’deki tüm Dadaşları maça davet ederek, Erzurumspor’a destek vermeye çağırdı. “Haydi Dadaş şimdi tam destek zamanı” başlığı ile paylaşım yapan Mavi-beyazlı kulüp, “Tüm Dadaşları bu önemli maçta Erzurumsporumuza destek vermeye davet ediyoruz” ifadelerine yer veren Mavi-beyazlı kulüp, beklediği desteği bu akşam görmek istiyor.

Muhammet Tarhan/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.