1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor gönülleri kazandı
Erzurumspor gönülleri kazandı

Erzurumspor gönülleri kazandı

BB Erzurumspor, maçın büyük bölümünü üstün oynadı, attığı nizami gol VAR tarafından iptal edildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk etti. Müsabaka, bordo-mavili ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamladı. BB Erzurumspor, maçın büyük bölümünü üstün oynadı, attığı nizami gol VAR tarafından iptal edildi. Milli aradan sonra yeniden start alan Süper Ligde, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi.

 

 

GÖKHAN KARDEŞ SAVUNMADA HASAN HATİPOĞLU'NDAN DAHA İYİYDİ

 

 

İbrahim Akdağ ve Farnolle'den eksik olarak sahaya çıkan mavi beyazlılarda, teknik direktör Mehmet Özdilek savunmada ilk kez Gökhan Kardeş'e forma şansı verdi. Gökhan, maç genelinde ortaya koyduu mücadelv ile ''Hasan Hatipoğlu'ndan daha iyyidi'' dedirtti. Maça iyi başlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Abdullah Avcı'lı Trabzonspor'a karşı ofansif bir futbol ile başladı. 

 

 

 

 

YAĞMUR ALTINDA ZOR MÜCADELE

 

 

Yoğun yağmur altında oynanan maçta, güçlü rakibine karşı başarılı bir oyun sergileyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 22. dakikada Ekuban'ın golüne engel olamadı ve 1 - 0 geriye düştü. Kalesinde gördüğü golün şokunu çabuk atlatan mavi beyazlı ekip, sağlı sollu ataklar geliştirirken, 39. dakikada Novikovas'ın kullandığı köşe vuruşunda Mina topu ağlara gönderdi. Ancak maçın hakemi Erkan Özdamar, önce golü verdi. 

 

 

GOL VAR VİCDAN YOK

 

 

Daha sonra VAR incelemesi istend.  Arturo Mina'nın Marlon'a faul yaptığını iddia ederek golü geçersiz saydı. İlk yarısı ev sahibi takımın 1 - 0 lık üstünlüğü ile sonuçlanan maçın ikinci yarısında yine atak futbol sergilemeye başlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, geliştirdiği ataklarda kaleci Uğurcan Çakır'ı zor durumda bıraktı ancak golü bir türlü bulamadı. Müsabaka, Trabzonspor'un 1 - 0 lık üstünlüğü ile sona erdi. 

 

 

 

 

 

MEHMET ÖZDİLEK VE FUTBOLCULAR TAM NOT ALDI

 

 

Zorlu deplasmanda mücadele anlamında müthiş bir oyun sergileyen Büyükşehir Belediye Erzurumsporspor, kamuoyundan takdir toplarken, karşılaşmanın hakem triosuna tepki yağdı. Spor yorumcuları da BB Erzurumspor'un attığı golün nizami olduğunu, Mina'nın rakibine müdahalesi öncesinde rakibib topla teması olduğu, dolayısyla rakibin Mina'nın müdahalesi sonrası topla temasının söz konusu olmadığı görüşünde birleştiler. 

Radarhaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum