1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor Göztepe yolcusu
Erzurumspor Göztepe yolcusu

Erzurumspor Göztepe yolcusu

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Play-off demiştik bugünkü maçla biraz daha pekiştirdik. Güçlü rakipler var. Gerçekçi olmak gerekiyor. Sonuna kadar savaşacağız” dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Ligin 28. Haftasında Erzurumspor, sahasında Giresunspor’u 2-1 mağlup etti. Maç sonunda Mavi-beyazlıların teknik direktörü Hakan Kutlu, müsabakayı değerlendirdi.

 

Kutlu, Son oynadığımız maçtan sonra hedefimizi play-off koymuştuk. Ama alttan da matematiksel olarak bir an önce kurtulmamız gerekiyordu. Dün ve önceki gün oynanan maçlarda alttaki rakiplerimiz puan almıştı. Bu maçın değeri bir kat daha arttı. Bu maçlar zor olur karşımızda   koşan,  mücadele eden genç bir takım var. İlk yarı dağınıktık  ikinci yarı istenen futbolu oynadık. Kazandık, silinen 3 puanımda eklersek 43 puanımız, gerçekçi olarak baktığımız  40 puanımız var, önümüzde önemli bir maç ve çok çok önemli  6 tane önemli maçımız var. Play-off demiştik bugünkü maçla  biraz daha pekiştirdik. İnşallah elimizden geleni yapıp oraya ulaşmaya çalışacağız” dedi.

 

Play-Off için kalan 6 maçta elimizden geleni yapacağız
Teknik Direktör Hakan Kutlu, “Giresunspor önemli bir camia daha önce zevkle çalıştığım bir camia. Ama ne yazık ki Türk futbolunda iyi yönetilemeyen kulüplerin sıkıntısını yaşayan bir kulüp. Başlarında Onları sahiplenen bir hoca var. Serhat abi var, eski takımdan arkadaşım.. Onu da tebrik ediyorum. Duruşundan dolayı. Onunda bir kariyeri var, her hoca durmaz. Kariyerinde oynadığı çoğu maçta mağlubiyetle ayrılmak zorunda kalıyor. Hem Türk futbolu adına hem de şahsım adına teşekkür ediyorum.  Sahanım en iyi zeminden dolayı stat personeline teşekkür ediyorum. Kışın sonu geldi ama saha o kadar çetin bir kış yaşanmasına rağmen hala Türkiye’nin en iyi zeminleri arasında. Taraftarımıza oyuncularım iki yıla yakın bir zamandır önemli bir duruş sergiliyorlar. 6 maçta elimizden geleni yapacağız. İlk koyduğumuz hedefi biraz geride bıraktık. Matematiksel olarak değil ama önemli bir puan farkımız var, hedefimize ulaşırsak ne mutlu bize. İlk 7 içerisindeki takımlarla çoğu maçımız. Bunun hem avantaj hem dezavantajı var. Onların kaybettiğimiz haftalarda kazanabilirsek bizim için artı. Güçlü rakipler var. Gerçekçi olmak gerekiyor. Sonuna kadar savaşacağız” diye konuştu.

 

İrfan Tarakçıoğlu/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.