1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor için Tribünde tek ses oldular
Erzurumspor için Tribünde tek ses oldular

Erzurumspor için Tribünde tek ses oldular

Erzurum'da Üç ayrı taraftar grubu tek yürek paylaşım yaparak takdir topladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Dadaşlar Grubu, Erzurumsporlular ve Palandöken Kartallarının sosyal medya paylaşımları alkış aldı. Binlerce insan, “Görmek istediğimiz tablo bu” yorumlarını yaptı.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da ligde kalma sevinci yaşanırken, Dadaşlar Grubu, Erzurumsporlular Grubu ve Palandöken Kartalları Grubu sosyal medya hesaplarından tek yürek oldu. Takımın ligde kalışını kutlayan taraftarlar birlik beraberlik içinde hareket edildiğinde nelerin başarılabileceğini gösterdi.

Dadaşlar Grubu tek aşkımız mavi beyaz

Dadaşlar Grubu Paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Şanlı Erzurumspor Taraftarı; Bildiğiniz üzere zorlu bir sezon geçirdik, bu süreçte iç sahada oynayamadığımız müsabakalar ve maddi sorunlar ile büyük mücadeleler verdik. Sezon sonunda geldiğimiz noktada Erzurumspor’umuz ligde kalmayı başarmış ve büyük bir başarıya imza atmıştır. Bizler her şartta kulübümüzün yanında olmaktan onur ve gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz, bizler gibi elini taşın altına koyan Şanlı Erzurumspor taraftarına, Erzurumsporlular ve Palandöken Kartalları Gruplarına teşekkür ederiz. Her zaman olduğu gibi yeni sezonda da mavi beyazlı armamızın yanında olmaya devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz, kenetlendikçe büyüyen!”

Erzurumsporlular: Birlikte nice zaferlere

Erzurumsporlular Grubu: “Bu zorlu süreçte Lig boyunca Erzurumspor’umuzun her daim arkasında olduk olmaya da devam edeceğiz. Ayrıca sezon boyu desteklerini esirgemeyen Dadaşlar Grubu, Palandöken Kartalları ve büyük Erzurumspor taraftarlarını da tebrik eder hep birlikte nice Şampiyonluklar dileriz.” ifadelerini kullandı.

Palandöken Kartalları: Destek olmaya devam

Palandöken Kartalları, “Bu Zor Zamanda Her Daim Takımın Destekçisi Olduk Yine Olmaya Devam Edeceğiz, Ayrıca Sezon Boyunca Destek Veren Erzurumlular Grubu ve Dadaşlar Grubuna ve Büyük Erzurumspor Taraftarına  Teşekkür Ederiz.” İfadelerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.