1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor taraftarı mutlu
Erzurumspor  taraftarı mutlu

Erzurumspor taraftarı mutlu

Taraftarların, Kocaelispor maçına göstermiş olduğu ilgi Erzurumspor yönetimini ve camiayı mutlu etti. Kulüp Başkanı Ahmet Dal, “Desteğini bir an olsun esirgemeyen Büyük Erzurumspor Taraftarına teşekkür ederiz” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, Keçiörengücü maçına odaklanırken, sezon başından beri ilk kez taraftarın sayısal olarak diğer maçlardan çok olması yönetimde büyük bir memnuniyet yarattı.

Desteğini bir an olsun esirgemeyen Büyük Erzurumspor taraftarına teşekkür eden Kulüp Başkanı Ahmet Dal, bundan sonraki zorlu süreçte daha fazla taraftarı tribünlerde görmek istediklerini söyledi.

Mavi-beyazlı kulübün başkanı Dal, “Bu önemli maça büyük ilgi göstererek tribünleri dolduran büyük Erzurumspor taraftarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Takımımızın en çok desteğe ihtiyaç duyduğu bu süreçte kalan haftalarda da aynı şekilde stadımızı dolduralım, aslan yürekli futbolcularımızı yalnız bırakmayalım” diye konuştu.

Hakan Hocamızı, ekibini ve futbolcularımızı kutluyorum

Takımın tüm eksik oyunculara rağmen ortaya koyduğu mücadele ve kazanma arzusundan duyduğu memnuniyeti de dile getiren Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, “Ligin 25. haftasında evimizde karşılaştığımız Kocaelispor maçını 1 puanla geçerek hedefimize yürüyoruz. Futbolcularımızı mücadelelerinden ötürü tebrik ediyor, hocamız Hakan Kutlu ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.