1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurumspor taraftarı yasta...
Erzurumspor taraftarı yasta...

Erzurumspor taraftarı yasta...

İki yılı aşkın süredir lösemi nedeniyle tedavi gören İhtiyar Dadaşlar Grubu üyelerinden Suat Karaköse, İstanbul’da hayatını kaybetti. Karaköse’nin ölüm haberi Erzurumspor tribünlerini yasa boğdu.

A+A-

Erzurum Güncel- İhtiyar Dadaşlar Grubu’nun sevilen simalarından biri olan Suat Karaköse, İstanbul’da  hayatını kaybetti. İki yılı aşkın süredir lösemi nedeniyle tedavi gören Karaköse, geçtiğimiz günlerde de hızlı kalp atışı nedeniyle özel bir hastanede yoğun bakıma alınmıştı.

Suat Karaköse’nin ölüm haberi Erzurumsporlu taraftarları yasa boğdu. Mavi-beyazlı tribünler, sevilen taraftarın kaybına üzülüyor. Adeta yıkılan taraftarlar sosyal medyadan taziye mesajları yayınlayarak Karaköse’nin ölümünün Erzurumspor tribünleri adına acı kayıp olarak yorumladı.

Dadaşlar Grubunun acı kaybı

Suat Karaköse’nin ölüm haberinin ardından Dadaşlar grubu taziye mesajı yayınladı. Dadaşlar Grubu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Dadaşlar Grubu ve Erzurumspor tribünlerine emek vermiş, hizmet etmiş adam gibi adam Suat Karaköse tedavi görmekte  olduğu İstanbul Medicana Hastanesinde Rahmeti Rahmana kavuşmuştur. Mekanın Cennet olsun.! Erzurumspor camiasının, Grubumuzun ve sevenlerinin başı sağ olsun.”

Erzurumsporlular’dan Karaköse ailesine başsağlığı

Erzurumsporlular Grubu da paylaşımında “Dadaşlar Grubu üyesi ve Erzurumspor tribünlerine emek vermiş, hizmet etmiş Suat Karaköse abimiz tedavi görmekte olduğu İstanbul Medicana Hastanesinde Rahmeti Rahmana kavuşmuştur.Karaköse ailesine Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanın Cennet olsun.” İfadelerine yer verdi.

Palandöken Kartalları da unutmadı

Palandöken Kartalları da  paylaşımda şunları kaydetti:

“Uzun süredir yakalandığı amansız hastalığa 27,06 saat 23/30 da yenik düşerek vefat eden taraftarımız, Erzurumspor sevdalısı Suat Karaköse’ye Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.”

Erzurumspor’dan paylaşım

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor kulübü de “Uzun süredir yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden taraftarımız, Erzurumspor sevdalısı Suat Karaköse’ye Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.” İfadelerine yer verdi.

Nurullah PALA/ Saadettin CACİ-PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.