1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor - Trabzonspor maç sonucu: 2-1
Erzurumspor - Trabzonspor maç sonucu: 2-1

Erzurumspor - Trabzonspor maç sonucu: 2-1

Trabzonspor, milli maç nedeniyle verilen arada Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Bordo mavililer, deplasmanda oynadığı maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Trabzonspor, milli maç nedeniyle verilen arada Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Bordo mavililer, deplasmanda oynadığı maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Erzurumspor'un gollerini Ömer Şişmanoğlu ve Ricardo Gomes atarken, Fırtına'nın tek golü Bilal Başacıkoğlu'ndan geldi.

Lige istediği başlangıcı yapamayan Trabzonspor, milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek adına Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.. Milli arada oyuncularına yüklemeler yapacak olan Eddie Newton, Erzurum maçıyla da daha önce kullanamadığı birçok isme fırsat verdi.

Maçın ilk yarısı Erzurumspor'un üstün ataklarıyla geçildi. Maça Trabzonspor başladı ancak topu direkt rakibe vererek yarı sahasında durarak hakemlere tepki gösterdi. 30 saniye boyunca sahadaki Trabzonsporlu futbolcular hareket etmedi. Erzurumspor, topu kendi sahasında çevirdikten sonra centilmence topu bordo mavililere gönderdi.

Maçın 18. dakikasında Erzurumspor atağında Cenk Ahmet, sıfıra inip arka direğe doğru ortasını gönderdi. Orada bulunan Ömer Şişmanoğlu, kafa vuruşunu gerçekleştirerek durumu Trabzonspor karşısında 1-0'a getirdi.

Dakikalar 33'ü gösterdiğinde Hamroun, ceza sahası sağında topla buluştu. Karşısına gelen 2 rakibinden sıyrıldıktan sonra müsait pozisyonda olan Ricardo Gomes'e pasını gönderdi. Gomes, topu düzeltip plase bir vuruşla durumu 2-0 getirdi.

40.dakikada Erzurumspor Donald ile durumu 3-0'a getirdi ancak ofsayt nedeniyle gol geçerli sayılmadı.

Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Erzurumspor, soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle gitti.

İKİNCİ YARIDA TEK GOL

Maçın ikinci yarısına bordo mavililer etkili başladı. Dakikalar 54'ü gösterdiğinde sağ tarafta Safa Kınalı topla birlikte ceza sahasına girdi. Kaleci Kayacan topa müdahale etmek için kalesini terk etti. Sağ çaprazdan ceza sahasına Safa ortasını gönderdi. Savunmada Mina hata yaptı top Trabzonspor'dan Bilal Başacıkoğlu'nun önünde kaldı. Bilal boş kaleye topu gönderdi ve skoru 2-1'e getirdi.

Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Trabzonspor, Erzurumspor ile yaptığı hazırlık maçından 2-1 mağlup olarak ayrıldı.

ERZURUMSPOR - TRABZONSPOR MAÇI 11'LERİ

BB Erzurumspor: Kayacan Erdoğan, Mücahid Albayrak, Adolphe Teikeu, Gökhan Kardeş, Cenk Ahmet, Osman Çelik, Ömer Şişmanoğlu, Ibrahim Sissoko, Mitchell Donald, Jugurtha Hamroun, Ricardo Gomes.

Yedekler: Batuhan, Sadiku, Hasan, Murat, Kaan, İbrahim, Emrah, Rashad, Mina, Petrus

Trabzonspor: Erce, Pereira, Vitor Hugo, Campi, Marlon, Lewis Baker, Flavio, Yusuf, Bilal, Salih Kavrazlı, Afobe

Yedekler: Kağan, Ahmet Can, Kamil Ahmet, Farukcan, Kerem, Süleyman, Safa, Diabate

Kaynak: Fanatik

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum