1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor ‘UYUMA’ dedi
Erzurumspor ‘UYUMA’ dedi

Erzurumspor ‘UYUMA’ dedi

Emniyet Müdürlüğü’nün Uyuşturucu ile Mücadele Uygulaması (UYUMA) Projesine Erzurumspor tam destek verdi. Dadaşların önemli yıldızları ve Teknik Direktör Muzaffer Bilazer’in ağzından önemli mesajlar verildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nün Uyuşturucu ile Mücadele Uygulama (UYUMA) Projesine Mavi-beyazlı ekipten destek geldi.

Erzurumspor’un önemli yıldızları ve Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, Kocaelispor maçı öncesinde Emniyet Müdürlüğü’nün kameralarına ve objektiflerine poz vererek, vatandaşları uyuşturucu ile mücadele konusunda Emniyet Müdürlüğü’ne destek olmaları konusunda mesaj verdi.

Eren Tozlu, Emircan Altıntaş, Mücahid Albayrak, Gökhan Alsan, Herolind Shala, Estrela, kaleci Jakub Szumski, Martin Hasek, Samuel Olanare,  Arvydas Novikovas ve Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, Emniyet Müdürlüğü’nün kameralarına uyuşturucunun zararlarına dikkat çekerek, vatandaşları ‘UYUMA’ diyerek uyardı.

Uyuşturucu toplumun ortak sorunu olduğuna dikkat çeken Mavi-beyazlılar, çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucudan korumanın hepimizin görevi olduğunu söylediler. Erzurumspor’un yıldızları UYUMA projesi için “Harekete geç Türkiye” dedi.

Mavi-beyazlıların yıldızları vatandaşlara “UYUMA” mesajını verdi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü de uyuşturucu kullanımı ya da alışverişi ile ilgili vatandaşların gördükleri ve tanık oldukları ne varsa durumu anında güvenlik güçlerimize bildirmelerini istedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, UYUMA uygulama sistemi ile vatandaşların mobil giriş yapmalarını isteyerek, “Uyuşturucu ile mücadele de vatandaşların duyarlığı ve desteği ile daha güçlüyüz” mesajını verdi.

Pusula

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.