1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor'a Antalya havası iyi geldi
Erzurumspor'a Antalya havası iyi geldi

Erzurumspor'a Antalya havası iyi geldi

Teknik Patron Hakan Kutlu yönetimindeki Erzurumspor, Antalya-Belek kampına yoğun tempoda devam ediyor. Takım bugünkü antrenmanın ardından Neftçi Bakü ile oynayacağı özel maçı beklemeye koyulacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’un Antalya-Belek kampı yoğun taempoda devam ediyor. 2 Ocak 2024 tarihinden beri Belek’te kamp yapan ve ligin ikinci devresine bilenen Dadaşta, Teknik Patron Hakan Kutlu adeta oyuncularının pestilini çıkarıyor. Zaman zaman çift antrenman yapan Mavi-beyazlılara göz açtırmayan Kutlu, genç futbolcuların da aşama kat etmesi için yoğun çaba sarf ediyor.

 

Taktik çalışmaları kıran kırana

 

Erzurumspor’da Belek kampında havaların elverişli olması ve otel sahasının iyi konumda bulunması teknik heyetin moralini yükseltti. Mavi-beyazlı takımın taktik antrenmanları kıran kırana geçerken, teknik patron Hakan Kutlu, elindeki mevcut kadrodan ligin ikinci devresinde maksimum verim almak için kafa yoruyor.

 

Neftçi Bakü hazırlıkları bitiyor

 

Belek Kampı kapsamında yarın Dost ve Kardeş ülke Azarbaycan’nın güçlü temsilcilerinden Neftçi Bakü ile özel maç yapacak olan Erzurumspor, karşılaşmasının hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Futbolcular, Cuma namazının ardından istirahate çekilerek maç saatini bekleyecek. Maçta Dadaşların eski forveti Aaron Samuel Olanare’ninde eski takımına karşı forma giymesi bekleniyor.

 

 

Muhammet Tarhan/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.