1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor'a başkan adayı çıktı
Erzurumspor'a başkan adayı çıktı

Erzurumspor'a başkan adayı çıktı

Adı başkan adaylığı için geçen Hayrettin Aydın, “Ortak bir yol bulacağız. Ben her zaman Erzurumspor’un emrindeyim. Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen’in düşüncesi çok önemli, başkanımızla görüştükten sonra bir karar vereceğiz” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- O, BB Erzurumspor tarihinin en uzun süreli yöneticisi…7 yıldır yönetimde yer alan Hayrettin Aydın’ın ismi başkan adaylığı için geçiyor.

Mavi-beyazlı kulübün en uzun süreli yöneticisi olma unvanını elinde bulunduran Hayrettin Aydın, önceki gün Avni Akdemir’in, “Hayrettin ağabeyin adı başkanlık için geçiyor. Bizde kendisini destekliyoruz” açıklamalarına teşekkür eden Aydın, “Avni beye ve sosyal medyadan olumlu eleştirilerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Erzurumspor için ortak bir yol bulmamız lazım” dedi.

Sekmen Erzurumspor’un en önemli ismidir

Hayrettin Aydın, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in Erzurumspor için çok önemli bir isim olduğunun altını çizerek, “Ben ailemizin büyüğü Horasan Belediye Başkanı A.Kadir Aydın ile görüştüm. Amcamdan vize çıktı. Onursal başkanımız ve kulübümüzün en büyük destekçisi Mehmet Sekmen ile de görüşeceğiz. Onursal başkanımızın düşüncesi bizim için çok önemli. Başkanızla görüştükten sonra bir karar vereceğiz” diye konuştu.

Hem sahada hem masada bizi ezdiler

Erzurum’un Türkiye çapındaki 3,5 milyonluk nüfusu ile çok önemli bir şehir olduğunun altını çizen Hayrettin Aydın, “Biz yıllardır bazı güçler bizi hem sahada hem masada ezdiler bunu herkes gördü. Bunun önüne hep birlikte geçmeliyiz” dedi.

Kendisinin henüz başkanlık konusunda bir açıklama yapmadığını ve sosyal medyadan, Erzurumspor’un etrafında kenetlenmek gerektiğini ve birlik beraberlik içinde olması yönündeki açıklamalarının olumlu yankı bulmasından dolayı da bir hayli mutlu olan Aydın, “Bu görüşlerimin ardından olumlu destek veren ve şahsımla alakalı olarak gösterilen olumlu görüşler için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.