1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor'da ağızları bıçak açmıyor
Erzurumspor'da ağızları bıçak açmıyor

Erzurumspor'da ağızları bıçak açmıyor

Sakaryaspor mağlubiyetiyle ateş hattından çıkamayan Erzurumspor'un ilk devrenin sonuna kadar üç kritik Pazar bekliyor. Dadaşlar, devre arasına üç maçtan alacağı puanlarla girmek istiyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Ligde 16. Hafta maçında deplasmanda Sakaryaspor’a 2-0 mağlup olan Erzurumspor’da ağızları bıçak açmıyor. Oldukça moralsiz bir şekilde stattan ayrılan Dadaşlarda, gözler Gençlerbirliği maçına çevriliyor.

 

Mavi-beyazlıları ilk yarının bitimine 3 hafta kala üç kritik Pazar bekliyor. 11 Aralık 2022 Pazar günü başkentte Gençlerbirliği’ne konuk olacak Erzurumspor, 18 Aralık 2022 Pazar günü ise Kazım Karabekir Stadı’nda Altınordu’yu konuk edecek. Dadaşların temsilcisi 25 Aralık 2022  Pazar günü deplasmanda Boluspor maçıyla ilk devreyi bitirecek. Mavi-beyazlı ekip üç kritik Pazar karşılaşmalarından en iyi sonuçlarla çıkarak devre arasına rahat bir konumda girmenin mücadelesini verecek. Erzurumspor, bu süreçte hem devre arasına iyi bir konumda girmek hem de rahat bir nefes almak için kalan üç haftayı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyor. Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.