1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor'da Kongre var aday yok
Erzurumspor'da Kongre var aday yok

Erzurumspor'da Kongre var aday yok

Erzurumspor olağan genel kurulu bugün saat 17:00’da Necip Fazıl Kısakürek Kongre Merkezi’nde yapılacak. Kongre öncesi Mavi-beyazlı kulübü yönetmeye talipli biri çıkmadı. Taliplilere geçen yıl Onursal Başkan Mehmet Sekmen, randevu vermemişti

A+A-

Erzurum Güncel- Geçtiğimiz yıllarda yapılan Erzurumspor kongresin de başkanlığa talipli olan isimlere randevu vermeyen Büyükşehir Belediye Mehmet Sekmen'in, bu tavrını dikkate alan bir çok ismin bu nedenle aday olmadığı ileri sürülüyor. 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Futbol Kulübü, bugün sandık başına gidiyor.

Dadaşlar seçimli olağan genel kurulu öncesinde kulübü yönetmeye talipli bir isim şu ana kadar çıkmadı. Saat 17:00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapılacak seçimli olağa genel kurulunda çoğunluk sağlansa dahi yönetime talipli çıkmaması durumunda kongre 25 Haziran’a ertelenecek.

Kulüp zor günlerden geçiyor

Ligin son haftasında Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda Dyorex Boluspor’u 2-0 mağlup ederek ligde kalan ve sezon içinde 3 puanı silinmesine rağmen ligi 39 puanla 13’ncü sırada tamamlayan Dadaşa talipli çıkmaza, mavi-beyazlıları zor günler bekliyor. Transfer yasağının yanı sıra sezon içinde stat sorunu yüzünden iller arasında mekik dokuyan Erzurumspor, yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen ligde kalmayı başarmıştı. Ancak gelinen noktada sözleşmesi biten oyuncuların akıbetinin belli olmaması, transfer tahtasının kapalı olması, takıma olan mali yükümlülüklerin tümünün yerine tam olarak getirilmemesi, yönetime talipli bir başkan adayının çıkmaması taraftarları endişelendiriyor.

Haber: Pusula, Yorum: Gazete Güncel 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum