1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor'da zaman daralıyor
Erzurumspor'da zaman daralıyor

Erzurumspor'da zaman daralıyor

Nurullah Pala, Pusula 'da yazdı...

A+A-

Erzurum Güncel- Kongre tarihi belirsiz, teknik heyet henüz takımı kampa başlatamadı, futbolcular kendilerine gelen teklifler nedeniyle karar verme aşamasında.

Nurullah PALA/PUSULA

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da belirsizlik devam ediyor. Ligi 39 puanla 13. Sırada bitiren Mavi-beyazlılarda, 16 futbolcunun sözleşmesi sona ermişti. Şu an kulüpte yönetim oluşmadığı için sözleşmesi biten oyuncularla mukavele yenilenemedi. Yönetim belirsizliği nedeniyle Dadaşta teknik heyet de yeni sezon hazırlıklarını bir türlü başlatamadı.

Sözleşmesi biten oyuncular teklif yağıyor

Erzurumspor’da yeni sezon öncesi sözleşmesi biten 16 oyuncudan bir çoğuna diğer kulüplerden teklif var. Özellikle golcü futbolcu Eren Tozlu’nun cep telefonu hiç susmazken, Göztepe, Kocaeli, Şanlıurfa ve Çorum FK, tecrübeli forveti kadrosuna katmak için kıyasıya yarış içinde. Her gün başka bir kulüp Eren Tozlu’nun kapısını çalarken, kaptan Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Estrela ve diğer oyunculara da teklifler geliyor.

Takımlar sezonu açtı bile

Erzurumspor’da yaprak kıpırdamazken, diğer takımlar sezonu açtı. Eyüpspor, Kocaelispor sezonu en erken açan takımlar olurken, diğer kulüplerde yeni sezon hazırlık çalışmalarına start veriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum