1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor'un Marka değeri daha önemli
Erzurumspor'un Marka değeri daha önemli

Erzurumspor'un Marka değeri daha önemli

Erzurumspor’un Hocası Hakan Kutlu, “Transfer yasağı kalkmalı ama bunu temcit pilavı gibi sık sık gündeme getirerek Erzurumspor marka değerine zarar vermek istemiyorum” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da teknik direktör Hakan Kutlu, transfer yasağının kaldırılmasını ve transfer yapmayı kendilerinin de çok istediğini, ancak bunu sık sık gündeme getirerek Erzurumspor’un marka değerine zarar vermek istemediklerini söyledi.

Sekmen ve Dal çalışıyor

Sezon başından beri transfer yasağının kaldırılması için yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Kutlu, “Aramıza katmak istediğimiz sporcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Belli bir listemiz var. Bu konuya soruldukça cevap veriyorum. Erzurumspor bir marka. Sürekli 'transfer yasağı var, sıkıntılı durumdayız' diye marka değerine zarar vermek istemiyorum. Uzun bir süreden beri transfer tahtasını açmak için kulüp başkanımız Ahmet Dal ile Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen yoğun bir çalışla içerisindeler ve iyi niyetle çalışıyorlar bunu biliyoruz ve tanık oluyoruz” dedi.

Tabi ki işimiz kolay değil

Transfer tahtasının açılmaması durumunda işyerinin kolay olmayacağını kendilerinin de bildiğinin altını çizen Dadaşların Teknik Patronu Hakan Kutlu, “Tabii ki transfer tahtasının açılmasını istiyorum. İnşallah sonuçlanır. Sonuçlanmasa da elimizdeki sporcu arkadaşlarımızla yapabildiğimizin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.