1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor'un teknik Patronu Kutlu: Hem defansta hem ofansta süper işler yaptık
Erzurumspor'un teknik Patronu Kutlu: Hem defansta hem ofansta süper işler yaptık

Erzurumspor'un teknik Patronu Kutlu: Hem defansta hem ofansta süper işler yaptık

Trendyol 1. Ligde 23. Hafta maçında Erzurumspor, Adanaspor’u Mustafa Yumlu’nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası her iki takım teknik direktörü maçı değerlendirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu,  “Her hafta oyuncularımızı, yönetimimize  ve taraftarımıza yaptığımız övgüyü stadyum çalışanlarına vermek istiyoruz. Bu mevsimde Türkiye’deki bütün statlar çok kötü durumda iken , bu statta antrenman yapmamıza rağmen, çok çok iyi durumda. Zemin olarak  Türkiye’nin sayılı statları arasına. Stadyum çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Maçı forse ettik

Kutlu, “Oyuna gelince aslında çok önceden kopartacağımız bir maçtı. Çok fazla gol pozisyonuna girdik. Son 10 dakika hariç rakibin stoperini ileriye yollamasından dolayı, doldur boşalta girdiklerinde birkaç karambol vardı. Onlar da gol pozisyon olmadı. Çok iyi oynadık. İlk 45 dakika çok önemli işler yaptık. Hem defansif hem ofansif  hem de önde baskı inanılmaz şeyler yaptı oyuncular. Bir adanmışlıkları ve inanmışlıkları  var. Devam ederiz inşallah, hepsini kutluyorum” dedi.

Taraftarımızın sayısının artmasını istiyoruz

Taraftarlara destekleri için teşekkür eden Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “ Taraftarımızı kutluyoruz, sayılarının artmasını diliyorum.  Canı gönülden destekliyorlar ama sayıyı artırabilirsek bizim için çok iyi olacak. Önümüzde kritik Bir Bolu maç var. Eren  ve Celal cezalı duruma düştü. Batuhan iyi oynadığı maçta sakatlığı var, tam durumu bilmiyoruz,  geçmiş olsun diliyorum. Bu galibiyetin sevinci yaşayıp, Bolu maçı hazırlıklarına başlayacağız.

6 haftadır gol yemiyoruz, İnşallah devam ettiririz . Bunun yanında pozisyon da vermiyoruz rakibimizin kaçırdığı pozisyon da yok. Çok önemli bu.  Defans oyuncularımız  çok önemli , müthiş bir disiplin ve konsantre ile oynuyorlar. Bunda  en öndeki Eren’in de katkısı var. Her santrafor oyuncusuna bu şekilde disiplinli hareket ettiremezsiniz.  Çok önemli. Kalecimiz  aynı şekilde bir frikiği çok iyi çıkarttı. Oyunu kenardan seyrederken bana göre, verilmeyen iki penaltımız , bir kaç sarı kart pozisyonu vardı. Hakemin vücut dili kötü değildi, art niyetli değildi. Hata yapmış olabilir diye ona inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kılıç: Çok önemli bir karşılaşmayı kaybettik

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, maç sonunda yaptığı açıklamada, “Üzgünüz tabi çok önemli bir karşılaşmayı kaybettik. Haftalar, Günler geçtikte ligin alt sıralarında heyecan rekabet ve mücadele şampiyonluk kadar önemli olabiliyor. Tabi zor bir rakibe karşı oynadık. Hatta lidere karşı oynasak bu kadar ancak zorlanabilirdik.  Son haftaların formda bir takımı, son beş haftada hiç kaybetmeyen, hatta gol yemeyen bir takım. Çok zor oyun oldu. Rakibin nasıl olacağını bildiğimiz için hafta içerisinde çalıştığımız yerlerden fire verdik,  gol yedik, uzun topla oynayacağını biliyorduk, kenarlardan tehlikeli bir takım olduğunu biliyorduk, duran toplarda  belki de bu ligin en tehlikeli takımı olduğunu biliyorduk, bu şekilde golü yedik. İkinci yarı umutlanmak için bayağı bir çabamız vardı. Çok Net pozisyonlar üretemezsek de rakip kaleye bayağı gittik. 2-3 kornerlerden gelen pozisyonumuz var. Oyunu ilk yarıdaki oyunla kaybettik. Rakibi tebrik ediyorum. Çıkışlarını sürdürüyorlar. Biz de en kısa zamanda tekrar kazanıp hatta birkaç maç üst üste kazınıp alt sıralardan kurtulmaya çalışacağız. İzlemek lazım. Maçın heyecanından göremiyoruz. Penaltı pozisyonu var. Hakem dışarı çıktıktan sonra oldu diyor. İnanmak durumundayız. Oyunu fazla durdurdu. Tabi önde iken zaman kazanmak için olabilir. Çok fazla toleranslı davrandı. Centilmence bir maç oldu. Kaybetmek kötü, en kısa zamanda kazanarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

İrfan Tarakçıoğlu/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.