1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum’un ayıbı!
Erzurum’un ayıbı!

Erzurum’un ayıbı!

Ayıp oluyor beyler! Tarihinde üç kez Süper Ligde boy gösteren ve şehrin en önemli marka değeri olan Erzurumspor, geride kalan 26 haftada maçlara forma göğüs reklamı olmadan çıktı.

A+A-

 Ayıp oluyor beyler!

Tarihinde üç kez Süper Ligde boy gösteren ve şehrin en önemli marka değeri olan Erzurumspor, geride kalan 26 haftada maçlara forma göğüs reklamı olmadan çıktı. Bu süreçte Mavi-beyazlılar maddi kayba uğrarken, bu sorun imaj açısından spor kamuoyuna olumlu bir hava oluşturmadı.

Nurullah PALA/PUSULA-ÖZEL HABER

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, forma göğüs reklamını bu sezon Fransız kaldı. Geride kalan 26 haftada Erzurumspor oynadığı tüm maçlara göğüs reklamı olmadan çıktı.

Dünyanın hemen hemen her yerinde taraftarı olan ve Türkiye’nin önemli taraftar kitlesine sahip futbol kulüplerinden biri olan Erzurumspor, maalesef taraftar desteğinin dışında iş dünyasından yeteri kadar destek görmüyor. Tarihinde üç kez Süper Ligde boy gösteren Dadaşların temsilcisi, sezon başından beri sahaya forma göğüs reklamı olmadan çıktı. İş dünyası, Erzurumspor’a hep şaşı baktı.

Semt takımları bile forma reklamı alırken

Dünyada spor önemli bir tanıtım aracı. Ülkemizde de futbol insanlar için adeta bir tutku. Bir çok futbol kulübü, bu spor dalının nimetlerinden çok iyi faydalanırken, Erzurumlu iş insanları ve sanayiciler Mavi-beyazlı takıma forma reklamı vermeye hiç yanaşmadı. Türkiye’de bırakın Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor’u, bir çok Anadolu kulübü ve hatta semt takımın formaları reklamdan geçilmiyor. Forma reklamı kulüpler için önemli bir gelir kaynağı olurken, Erzurumspor sezon başından beri forma reklamı konusunda umduğunu bulamadı.

Sponsorluk ve forma reklamı kulüplerin yaşaması için çok önemli

Tüm dünyada takım ve bireysel sporlarda, sponsorluk kavramı çok önemli bir yer tutarken,  Erzurumlular, kendi illerinin futboldaki en önemli temsilcisi Erzurumspor’a forma ve isim sponsorluğu konusunda yanaşmıyor. Sezon başından beri kulüp adeta kaderine terk edilmiş durumda.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum