1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Erzurum'un Başkanı Sekmen Adını kazıtıyor!
Erzurum'un Başkanı Sekmen Adını kazıtıyor!

Erzurum'un Başkanı Sekmen Adını kazıtıyor!

Mersin'de Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Özgürlük Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 9.5 dönüm büyüklüğünde bir alana yapılan Sekmen Parkı'nda sona gelinirken, Başkan Sekmen'in bir Parkı'da Erzurum'da ortaya çıktı.

A+A-

Erzurum Güncel- Mersin'de Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Özgürlük Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 9.5 dönüm büyüklüğünde bir alana yapılan Sekmen Parkı'nda sona gelinirken, bir Mehmet Sekmen Parkı'da Pasinler'de ortaya çıktı.

timthumb-(1).jpg

2017 yılının Temmuz ayında dönemin belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, tarafından ağaçlarını keserek oluşturduğu komplekse, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ismini verildiği ortaya çıktı. Pakın açılışını ise Büyükşehir Belediye Başkanı Muhmet Sekmen tarafından yapıldığı belirlendi. 

ciboedowwaa0utv.jpg

ERZURUM'DA ADINI BULVARA VERDİRDİ...

 Yakutiye İlçesine bağlı Şükrüpaşa mahallesindeki bulvara ‘Mehmet Sekmen’ adı verildi. Sosyal medya platformlarında tabela fotoğrafının paylaşılmasıyla bir çok vatandaştan tepki geldi.

186468838_1678704132518069_607874754863039783_n.jpgciboea6wwae9rlb.jpgciboeadweaahcz_.jpgciboedowwaa0utv.jpgciboebswuaa5jh4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum