1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'un Cumhuriyet bebeği
Erzurum'un Cumhuriyet bebeği

Erzurum'un Cumhuriyet bebeği

Erzurum’da Tahir Mete isimli bebek, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümünün ilk saatinde dünyaya geldi. İl Emniyet Müdürlüğü’nde komiser olarak görev yapan baba Ömer Kuzidadaş, “Oğlumuz böyle bir günde dünyaya geldiği için çok mutluyuz” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’da Tahir Mete isimli bebek, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümünün ilk saatinde dünyaya geldi. İl Emniyet Müdürlüğü’nde komiser olarak görev yapan baba Ömer Kuzidadaş, “Oğlumuz böyle bir günde dünyaya geldiği için çok mutluyuz” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti 29 Ekim’de kuruluşunun 100’üncü yılını kutlarken, Erzurum’da Ömer-Merve Kuzidadaş çifti yüzyılın ilk saatinde dünyaya gelen bebeklerine Tahir Mete ismini verdi. 29 Ekim Pazar günü saat 01.00 sıralarında özel bir hastanede dünyaya gelen Tahir Mete, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılının ilk dakikalarında doğan bebekler arasına girerek tarihe geçti.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü’nde komiser olarak görev yapan Ömer Kuzidadaş ile banka çalışanı Merve Kuzidadaş çifti, ikinci çocukları olarak dünyaya gözlerini açan Tahir Mete’yi sağlıkla kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı. Baba Ömer Kuzidadaş, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bebeğimiz dünyaya geldiği için çok mutluyuz. İnşallah Tahir Mete, vatanına milletine yakışır dürüst ve ahlaklı bir birey olur. Temennimiz bu yönde” dedi.

Manolya BULUT-PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.