1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. 'Eşcinsel diyorlar' diyen muhabire tepki yağdı
'Eşcinsel diyorlar' diyen muhabire tepki yağdı

'Eşcinsel diyorlar' diyen muhabire tepki yağdı

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'na Mert Ramazan Demir hakkında çirkin soru! 'Eşcinsel diyorlar' diyen muhabire tepki yağdı

A+A-

Erzurum Güncel- Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir ile başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu dün akşam katıldığı bir ödül töreninde ilgi odağı oldu. “Yılın Televizyon Yıldızı” ödülünü alan ünlü isme Mert Ramazan Demir’le ilgili sorulan eşcinsellik sorusu tepki çekti.

Yalı Çapkını dizisi ile büyük çıkış yakalayan Afra Saraçoğlu katıldığı bir ödül töreninde güzelliği ile dikkatleri üzerine topladı. Sevilen dizide Seyran karakterine hayat veren Saraçoğlu’na dizideki partneri Mert Ramazan Demir’le ilgili tepki çeken bir soru soruldu.

 

mert-ramazan-demir-son

"EŞCİNSEL DİYORLAR AMA..."

 

Katıldığı gecede aynı zamanda ödül de alan Saraçoğlu muhabirlerin sorularını yanıtladı. Röportaj esnasında bir muhabirin “Afra Hanım, Mert Bey için eşcinsel diyorlar ama” demesi üzerine ünlü isim röportajı apar topar sonlandırdı.

afra-saraçoğlu

Güzel oyuncu “Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Buraya çok özel bir gece için geldim” dedi.

afraaa

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

 

Soruya tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları “İstediğini alamayınca çirkinleşen muhabir”, “Nasıl böyle sorular sorabiliyorlar”, “Çok kaba bir soru” şeklinde yorumlar yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.