1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Esra Erol neye uğradığını şaşırdı!
Esra Erol neye uğradığını şaşırdı!

Esra Erol neye uğradığını şaşırdı!

Esra Erol programında stüdyoda yürekler ağza geldi. Geçen yıl Ayfer isimli kadınla stüdyoda evlenen E.H. ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Programa kızının kaybolduğu iddiasıyla çıkan Nergiz E., kızının E.H. tarafından kaçırıldığını öne sürdü. Programa bağlanan genç kız ise kendi isteğiyle E.H. ile birlikte olduğunu söyledi. E.H., stüdyoda bulunan resmi nikahlı eşi ve birlikte yaşadığı kızın annesi Nergiz E. ile tartıştı. E.H.'ye tepki gösteren eşi, sinir krizi geçirerek bayıldı.

2020 yılının son günlerinde Esra Erol programına katılan Y. ismindeki bir kadın, 15 yaşında evlendiği imam nikahlı eşi E.H.'nin, 2,5 yaşındaki oğullarını kaçırarak kendisine göstermediğini söylemişti. Mağdur olduğunu söyleyen Y., E.H.'nin kendi öz teyzesinin kızı Ayfer ile birliktelik yaşadığını ve bu birliktelikten iki çocuklarının olduğunu ifade etmiş, E.H.'den çocuğunu gözyaşları içinde istemişti.

E.H.'nin imamlı nikahlı eşi Y., E.H.'nin Ayfer ile evlenmesine ikna olmuş ve çiftin nikahı 8 Ocak 2021 tarihinde canlı yayında kıyılmıştı. Esra Erol ve ekibi ikiliye bir ömür boyu mutluluklar dileyip dosyayı kapatmıştı.

"E.H. KIZIMI KAÇIRDI"

Geçtiğimiz günlerde kayıp kızı G.E.'yi aramak için programa katılan Nergiz E., kızının E.H. tarafından kaçırıldığını iddia etmişti.

ppp

ANNESİNİ YALANLADI

Nergiz E.'nin kızı G.E., canlı yayına bağlanarak, E.H. tarafından kaçırılmadığını ve kendi rızasıyla E.H. ile birlikte olduğunu söyleyip annesini yalanladı. Genç kızın ifadeleri yasak aşk iddialarını gündeme getirdi.

E.H. ise Nergiz E. ve karısı Ayfer'in birlik olup kendisini öldürteceğini iddia etti. Ayfer ve Nergiz E., canlı yayına telefonla bağlanan E.H.'ye tepki gösterdi.

P2

SİNİR KRİZİ GEÇİRİP BAYILDI

E.H.'nin resmi nikahlı eşi Ayfer, "Benim 12 senelik bir evliliğim var. 12 sene boyunca şiddet gördüm, dayak yedim. Ben buraya hakkımı aramaya çıktım. Ben adalet, kanun istiyorum. Ben senin gibi bir insanın dışarıda gezmesini istemiyorum. Ben böyle bir insanın ceza almasını istiyorum. Ben 12 sene boyunca sana çocuklarım için katlandım." ifadelerini kullandı. Sözlerine daha fazla devam edemeyen kadın, bayılıp yere düştü.

SEYİR1

Stüdyodaki sağlık ekipleri, kadına müdahale ederek sakinleştirdi.

P3

Öte yandan G.E.'nin annesi Nergiz E. ise E.H.'ye tepki gösterdi.

SDSD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.