1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. ETB Başkanı Oral akademisyen ve öğrencilerle buluştu
ETB Başkanı Oral akademisyen ve öğrencilerle buluştu

ETB Başkanı Oral akademisyen ve öğrencilerle buluştu

Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı’nın organize ettiği Girişimcilik, İstihdam ve Pazarlama Stratejileri konulu konferansa katıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı’nın organize ettiği Girişimcilik, İstihdam ve Pazarlama Stratejileri konulu konferansa katıldı. Akademisyenler ve öğrencilerle bir araya gelerek, Borsa başta olmak üzere sektördeki güncel konulara değinen Başkan Oral, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Program sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Oral, “Bugün bizim için çok güzel bir gündü. Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı’nın organize ettiği Erzurum Ticaret Borsasında Girişimcilik, İstihdam ve Pazarlama Stratejileri konulu konferansa konuşmacı olarak katıldık.

 Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya gelerek, Borsamız ve sektördeki güncel konulara değinip öğrencilerin sorularına cevap vermeye çalıştık. Staj, istihdam ve girişimcilik konularını konuştuğumuz konferansa davetleri ile bizlere verilen Teşekkür Belgesi için akademisyenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.