1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. ETB, o çağrıya kayıtsız kalmadı
ETB, o çağrıya kayıtsız kalmadı

ETB, o çağrıya kayıtsız kalmadı

SMA Tip 1 tanısı konulan Muhammet Eymen Kaya'nın tedavisi için destek arayışları devam ediyor. MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, tüm Erzurumlulara da destek çağrısı yapmıştı. Erzurum Ticaret Borsası da bu çağrıya duyarsız kalmadı.

A+A-

Erzurum Güncel- SMA Tip 1 tanısı konulan Muhammet Eymen Kaya'nın tedavisi için destek arayışları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Eymen bebeğin ailesini ziyaret ederek tedavisi için destek olan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, tüm Erzurumlulara da destek çağrısı yapmıştı.  Erzurum Ticaret Borsası da bu çağrıya duyarsız kalmadı.

SMA Tip 1 tanısı konulan Muhammet Eymen Kaya'nın tedavisi için destek arayışları devam ediyor.  Valilik onaylı düzenlenen kampanyada şu ana kadar yüzde 86’ya ulaşan aileyi ziyaret eden Erzurum MHP İl Başkanı Adem Yurdagül Erzurumlulara seslenerek, “Eymen bebeğimizin her bir evladımız gibi koşmaya, oynamaya ve nefes almaya ihtiyacı var.” diyerek destek çağrısında bulunmuştu.

‘Eymen’e destek ol Erzurum’

Yurdagül’ün çağrısına Erzurum Ticaret Borsası da kayıtsız kalmadı ve ‘Eymen’e destek ol Erzurum’ kampanyası başlattı. Şu ana kadar yüzde 86’ya ulaşan kampanyada yüzde 14’lük kısım kaldı.  SMA Tip 1 tanısı konulan Muhammet Eymen Kaya'nın tedavisi için başlatılan Valilik onaylı kampanyada son bir aya gelinirken Ticaret Borsasından yapılan yardım kampanyası açıklamasında, “SMA Tip 1 Hastası, Şehrimizin evladı Eymen’imize hep birlikte destek oluyoruz. Kampanyanın %86’lık kısmı tamamlanmış, %14 lük kısmı kalmıştır. Şehrimize yakışan her birlikte bu kampanyaya destek olarak, EYMEN’imizi bu hastalığın pençesinden kurtarmaktır.’ ifadelerine yer verildi.

Sizde Eymen bebeğe SMS ile destek olmak için,

“EYMEN” yaz “2506” gönder 1 sms 25 TL

Eymen’e yurtiçinden destek olmak için,

TR27 0001 0001 1260 9726 9650 06 (Özlem Kaya)

Eymen’e yurtdışından destek olmak için,

NL24 BUNQ 2068730855/SMA KIDS hesaplarını kullanabilirsiniz.

Şeyma TAHİR/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum