1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Eymen bebeğe nefes oldular
Eymen bebeğe nefes oldular

Eymen bebeğe nefes oldular

SMA Tip 1 tanısı konulan Muhammet Eymen Kaya'nın tedavisi için destek arayışı MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül’ün girişimleriyle son buldu. Yurdagül, ailenin Instagram hesabı üzerinden yapılan canlı yayında 3 saatte gerekli son 7 milyon TL’yi topladı.

A+A-

Erzurum Güncel- SMA Tip 1 tanısı konulan Muhammet Eymen Kaya'nın tedavisi için destek arayışı MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül’ün girişimleriyle son buldu. Yurdagül, ailenin Instagram hesabı üzerinden yapılan canlı yayında 3 saatte gerekli son 7 milyon TL’yi topladı.

Erzurum’da SMA Tip 1 tanısı konulan Muhammet Eymen Kaya'nın tedavisi için başlatılan Valilik onaylı kampanyada sona gelindi. MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül’ün desteğiyle son 7 milyon TL de toplandı.

Muhammet Eymen bebeğe destek olmak için yardım eli uzatanlardan biri de Erzurum MHP İl Başkanı Adem Yurdagül oldu. Geçtiğimiz hafta Eymen bebeğin ailesini ziyaret eden Yurdagül, Erzurumlulara seslenerek, “Eymen bebeğimizin her bir evladımız gibi koşmaya, oynamaya ve nefes almaya ihtiyacı var” diyerek destek çağrısında bulundu.

Yurdagül’ün hafta sonu katıldığı ailenin Instagram hesabı üzerinden düzenlediği canlı yayına destek yağdı. Yayına katılanların bağışlarıyla 3 saate son 7 milyon TL de toplandı.

Eymen bebeğin ailesini yalnız bırakmayan Yurdagül, sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı: “Çok değerli dostlarım, SMA Tip 1 hastası, Erzurum’un evladı Eymen bebeğimize başlatmış olduğumuz destek kampanyası kapsamında bugün gerçekleştirdiğimiz 3 saatlik canlı yayında bebeğimizin tedavisi için ihtiyaç olunan 7 milyonu toplayarak Erzurum olarak Eymen’imize nefes olduk.  Bugün bu kampanyada bizleri yalnız bırakmayan, MHP Erzurum il teşkilatımın her kademesine, ilçe başkanlarıma onların nezdinde teşkilatlarına, Kaçep birimimize, Ülkü ocakları il ve ilçe teşkilatlarımıza, STK temsilcilerimize, bu memlekette yatırıM yapıp bu memleketin evladına sahip çıkan yiğitlere, bu şehirde doğmuş, yüreğinde Erzurum sevdasıyla şehrini ülkemizin farklı bölgelerinde gururla temsil eden aslanlara, az çok demeden gönlünden geçen desteği bizimle paylaşan her bir vatan evladına, Eymen’e nefes olan gerçek kahramanlara sonsuz şükranlarımı iletiyorum.  Bu memleketin bir evladı olmaktan, bu kadar dostluk kazanmış olmaktan, yüreği bizlerle atan, derdimizle dertlenen bunca yiğit evladın yol arkadaşı olmaktan onur duyuyorum. Sağ olasınız, var olasınız. Bugün hep birlikte Eymen’imize çifte bayram yaşattık.”

Manolya BULUT-PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum