1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Fatih Portakal’ın yaptırdığı AKP’nin uykularını kaçıracak anket
Fatih Portakal’ın yaptırdığı AKP’nin uykularını kaçıracak anket

Fatih Portakal’ın yaptırdığı AKP’nin uykularını kaçıracak anket

Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı "14 Mayıs’taki seçimlerde 2 adayın ismini oy pusulasında görseniz hangisine vermeyi düşünürsünüz?" sorusunun yer aldığı anket sonuçlarını paylaştı.

A+A-

Erzurum Güncel- "Yaptığım ankette %62 Kemal Kılıçdaroğlu, %20 Erdoğan, %18 kararsız diyenler var" ifadelerini kullanan Portakal, "Ben bu seçimde çok büyük sürprizlerin olacağını düşünüyorum" dedi.

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanlığı seçimleri anketi yaptı. "14 Mayıs’taki seçimlerde 2 adayın ismini oy pusulasında görseniz hangisine vermeyi düşünürsünüz?" sorusunun yer aldığı ankette seçenek olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yer aldı. "Kararsızım" şıkkının da yer aldığı ankete 450 binden kişinin katıldığı görüldü.

Kişisel YouTube hesabından anket sonuçlarını değerlendiren Portakal, "ben bu seçimde çok büyük sürprizlerin yaşanabileceğini, çok büyük hüsranların, çok büyük mutsuzlukların olabileceğini düşünüyorum" dedi. Seçimi "çantada keklik" olarak gören iktidarın "çok büyük hüsran yaşayabileceğini" düşündüğünü söyleyen Fatih Portakal, "14 Mayıs'ta hepsini göreceğiz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.