1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe milli yıldızı ezeli rakiplerin elinden kaptı
Fenerbahçe milli yıldızı ezeli rakiplerin elinden kaptı

Fenerbahçe milli yıldızı ezeli rakiplerin elinden kaptı

Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe, milli futbolcunun transferini bitirdi. Ezeli rakiplerin de gündeminde olan milli futbolcuda Fenerbahçe mutlu sona ulaştı. Transferle ilgili kulüpten resmi açıklama geldi. İşte detaylar…

A+A-

Erzurum Güncel- Fenerbahçe bir transferi daha gerçekleştirdi. Uzun süredir ezeli rakiplerin peşinde koştuğu milli yıldız bundan böyle Fenerbahçe'nin başarısı için ter dökecek. Sarı-Lacivertliler transferi bitirirken resmi açıklama da geldi.

MİLLİ FUTBOLCUNUN FENERBAHÇE'YE TRANSFERİ RESMİLEŞİYOR

Fenerbahçe ara transfer döneminde bir takviye daha yaptı. Samet Akaydın, Jayden Oosterwolde ve Emre Demir'i kadrosuna katan Fenerbahçe, milli futbolcuda da mutlu sona ulaştı. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da peşinde olduğu başarılı sağ bekin transferi resmen açıklandı.

TRABZONSPOR VE BEŞİKTAŞ DA DEVREDEYDİ

Fenerbahçe'nin transferini bitirdiği o isim Onur Bulut. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da istediği başarılı sağ bek, Sarı-Lacivertlilere transfer oldu. Kayserispor cephesi, Onur Bulut transferi için Fenerbahçe ile anlaştıklarını resmen doğruladı. Son dakika pürüzü çıkmaması durumunda milli futbolcu ligin ikinci yarısında Sarı-Lacivertli formayı terletecek.

BU SEZON 20 MAÇTA 6 GOLE KATKI VERDİ

Son dönemde gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren 28 yaşındaki sağ bek, bu sezon Kayserispor formasıyla ligde 20 maça çıktı ve 3 gol, 3 asistlik katkı verdi.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.