1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'de can sıkan Arda Güler gelişmesi!
Fenerbahçe'de can sıkan Arda Güler gelişmesi!

Fenerbahçe'de can sıkan Arda Güler gelişmesi!

Fenerbahçe'de can sıkan Arda Güler gelişmesi! Menajeri takım aramaya başladı bile...

A+A-

Erzurum Güncel- Fenerbahçe'de Arda Güler sıkıntısı yaşanıyordu. Sözleşmesinde bulunan madde gereği bir sezonda en az 1500 dakika A takımda oynama zorunluluğu bulunan genç oyuncunun şu an için istenen süreyi alamaması taraftarları tedirgin etmişti. Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus, Arda Güler ile ilgili kararını verdi. Şampiyonluk yolunda bazı maçlarda onu sahaya süreceğini belirten Jesus, genç oyuncuyu sürekli 11'de oynatamayacağını yönetime bildirdi.

Jorge Jesus'un forma şansı vermediği Arda Güler yuvadan uçabilir iddiaları sonrası Jorge Jesus'tan hamle geldi. Sözleşmesinde bulunan 1500 dakika zorunluluğunu henüz yerine getiremeyen sarı-lacivertliler kara kara düşünmeye başlamıştı.

KALAN MAÇLARIN YÜZDE 50'SİNDE OYNAMAK ZORUNDA

0ab4ac2a49dc46bdafd402298df69e0d

5 milyon Euro'ya serbest kalmaması için 1500 dakika oynaması gereken Arda'nın kalan tüm maçların en az yarısında 90 dakika oynaması gerekiyor. Jorge Jesus'un şampiyonluk yolunda Arda'yı kullanmak istememesi ise sarı-lacivertli yönetimi kara kara düşündürüyordu.

JORGE JESUS: "HER MAÇ OYNATAMAM"

63b268a217aca90674171d1d

Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de taktiğin dışına çıkılmaması için Arda'nın her maç oynamayacağı öğrenildi. Jorge Jesus'un yönetimle yaptığı toplantıda bu karar çıktı. Arda'yı bazı maçlarda 11 oynatacağı fakat sırf serbest kalmaması için her maçta görev vermek gibi amatör bir davranışı yapmayacağı ifade edildi.

ARDA'NIN MENAJERİ HAREKETE GEÇTİ

goal---image-w-crest--651b0ac1-0ac9-4291-b9d1-b4a96202140d

Arda'nın menajeri bu haber sonrasında harekete geçti. Olası bir 5 milyon Euro'ya serbest kalma durumunda takım arayışlarına başlayan Arda cephesinin tadı kaçtı. Avrupa'dan birçok kulübün peşinde olduğu genç oyuncu için şimdiden sıraya giren onlarca kulüp var.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.