1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'i yıkan haber! Gözünün yaşına bile bakılmadı
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'i yıkan haber! Gözünün yaşına bile bakılmadı

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'i yıkan haber! Gözünün yaşına bile bakılmadı

Cengiz Ünder için Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal, Cengiz Ünder için sürpriz bir karar aldı. İşte detaylar...

A+A-

Erzurum Güncel- Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı öncesi Cengiz Ünder için sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde başarılı teknik direktör İsmail Kartal, milli oyuncu Cengiz Ünder için flaş bir karar aldı.

CENGİZ ÜNDER'I YIKAN KARAR

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Cengiz Ünder, sezona kötü başlasa da daha sonra toparlayan Cengiz Ünder, performansı ve attığı gollerle alkış toplamıştı. Süper Lig'in 27. haftasında evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak olan sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, sürpriz bir karar aldı. Kartal, milli yıldızı yedek kulübesine çekerek ilk 11'de bir diğer formda isim olan İrfan Can Kahveci'ye şans vermeyi planlıyor.

BONSERVİSİ İÇİN REKOR BEDEL ÖDENMİŞTİ

Geçtiğimiz yazın en çok ses getiren transferlerinden biri de Cengiz Ünder olmuştu. Sarı-lacivertliler, milli yıldızı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'dan 15 milyon euro bedelle kadrosuna katmıştı.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 24 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 12'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 844 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli oyuncu, 8 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.