1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçeli isimden Icardi'ye olay sözler!
Fenerbahçeli isimden Icardi'ye olay sözler!

Fenerbahçeli isimden Icardi'ye olay sözler!

Fenerbahçeli isimden Icardi'ye olay sözler! Yıldız oyuncuyu, intihar etmeyi bile düşünen Eboue'ye benzetti...

A+A-

Erzurum Güncel- Galatasaray'da gösterdiği performansla dudak ısırtan Arjantinli golcü Icardi manşetlerden inmiyor. Hem saha içi hem de saha dışında aktif bir rolü olan Icardi için Fenerbahçeli yorumcu Serdar Ali Çelikler'den sarı-kırmızılıları kızdıracak ifadeler geldi. Galatasaray'ın sezon sonunda bonservisini almak istediği Icardi için kullandığı sözler camia içinde tepkiyle karşılandı.

Galatasaray formasıyla 9 maça çıkıp 5 gol, 4 asistlik katkısıyla ön plana çıkan Icardi için Fenerbahçeli yorumcu Serdar Ali Çelikler'den flaş ifadeler geldi. Son haftalarda performansıyla büyük alkış toplayan Arjantinli oyuncunun sonunun Eboue gibi olabileceğini söyleyen Çelikler'e tepki geldi.

OKAN BURUK SIK SIK İZİN VERİYOR

mauro_icardi-wanda_nara_0c44c_800

Arjantinli yıldızın Wanda Nara ile problemler yaşadığı için sık sık izin kullandığını açıklayan Serdar Ali Çelikler, "Icardi'nin Wanda ile sorun yaşaması ve sık sık Arjantin'e uçması çok normal. Okan Buruk 3 haftada bir neredeyse özel izin veriyor" dedi.

"SONU EBOUE GİBİ OLABİLİR"

605459a34e3fe019245f2d16

"Icardi'nin 2025'e kadar tüm gelirleri Wanda Nara'ya temlik edilmiş durumda. Yani Icardi'nin sonu Eboue gibi olabilir. Şimdi Türkiye'de aynı apartmanda oturuyorlarmış ama yan yana değil farklı dairelerde."

EBOUE ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR

892331_cover

Maddi olarak büyük sıkıntı içinde olan eski Galatasaraylı yıldız Eboue, eşiyle boşanması ardından zor günler geçiriyor. Verdiği bir röportajda intihar etmeyi düşündüğünü dile getirmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.