1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geliyor!
Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geliyor!

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geliyor!

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geliyor! Eşi paylaştı, sosyal medya çalkalandı...

A+A-

Erzurum Güncel- Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrasında göreve dünyaca ünlü çalıştırıcı Jorge Jesus getirilmişti. Transfer çalışmalarını Portekizli teknik direktörün raporu doğrultusunda sürdüren sarı - lacivertliler, ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Jesus'un yönetime verdiği listede yer alan Lincoln Henrique, İstanbul'a gelmek üzere yola çıktı.

 Fenerbahçe'de taraftarların ısrarla istediği teknik direktör Jorge Jesus, 1 yıllık imzayı atmış ve basın toplantısında taraftarlara olumlu mesajlar vermişti. 4-5 oyuncunun transferinin yeterli olacağını belirten Jesus'un yanı sıra başkan Ali Koç da "Yeni Crespo'lar, yeni Rossi'ler" bulabiliriz" ifadelerini kullanmıştı.

İLK İMZA GELİYOR

89b27bff-218e-4dc9-b73d-5f4bb1028ede

Transfer çalışmalarını teknik direktör Jorge Jesus'un verdiği rapor doğrultusunda yürüten Fenerbahçe'de ilk imza geliyor.

FLAŞ GELİŞME

1024xauto

Sarı - lacivertli takımın yeni hocası Jesus'un verdiği transfer listesinde yer alan Lincoln Henrique ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

HAVALİMANINDAN FOTOĞRAF

FVHp5liWQAAKo-I

Fenerbahçe'nin transferi için Santa Clara ile anlaşmaya vardığı Lincoln Henrique'nin eşi Adriana Müller, Portekiz'de bulunan Portela Havalimanı'ndan bir fotoğraf paylaştı.

İSTANBUL'A GELİYOR

cd_santaclara_275442960_1549571012094454_223941992064465262_n (1)

Müller'in bu paylaşımı, Henrique'nin İstanbul'a gelmek için yola çıktığına yorumlandı. Transferin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

23 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeriyle yapılan görüşmelerin ardından 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandı. Lincoln’ün senelik 800 bin Euro maaş alacağı öğrenildi.

7 GOL - 10 ASİST

 

Daha önce 2017-18 sezonunda kiralık olarak Rizespor formasını giyen 23 yaşındaki oyuncu, bu transferle birlikte ikinci Türkiye macerasına başlayacak. Lincoln, Santa Clara ile bu sezon 44 resmi maça çıkıp, 7 gol attı ve 10 asist yaptı.

MYNET

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.