1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. FETÖ'cü prof. ölüm talimatı da vermiş
FETÖ'cü prof. ölüm talimatı da vermiş

FETÖ'cü prof. ölüm talimatı da vermiş

Kliniğine başvuran çocuklara hipnoz ilacı içirip, ailelerini tecavüzle suçlatan FETÖ'cü profesörle ilgili ortaya çıkan gerçekler kan dondurdu. Zanlının, mağdur çocukları, ailesini zehirleyip öldürmeye ikna etmeye çalıştığı belirlendi.

A+A-

Erzurum Güncel- Bakırköy'de işlettikleri kliniğe başvuran 40'a yakın ailenin çocuklarına hipnoz edici ketamin ilacı içirip tuzak kurarak ailelerine karşı 'cinsel istismar' iftirası attırdığı ileri sürülen FETÖ zanlısı Süleyman Salih Zoroğlu ile ilgili yeni ayrıntılara ulaşıldı.

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatrisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nden sonra FETÖ'nün İstanbul Üniversitesi yapılanmasına yönelik operasyonda tutuklandı. Sosyal medyada terörist başı Fetullah Gülen'i öven paylaşımları çıktı. 1 yıl tutuklu kaldıktan sonra Bakırköy'de çocuk psikiyatri kliniği açtı. İddiaya göre; Zoroğlu, kliniğine getirilen çocuklara 'çoklu kişilik bozukluğu' teşhisi koydu. 15 ve 17 yaşındaki ki kız da profesörün kurbanları arasındaydı. İsimlerinin gizli tutulması için adları değiştirilen 15 yaşındaki Ayşe ve 17 yaşındaki Elif'in yaşadığı dehşet kan dondurdu.

'48 KİŞİLİĞİN VAR' DEMİŞ

Zoroğlu, kliniğine gelen Ayşe'ye 48 ayrı kişiliği olduğunu ve bunun nedeninin babasının tecavüzleri olduğunu söyledi. Zoroğlu, Ayşe'yi bunu gizleyen, hatırlamasını engelleyen kişilikleri olduğuna ikna etti. Kliniğe gittikçe durumu kötüleşen çocuğa, onlarca doz hipnoz edici ketamin ilacı verildiği tespit edildi. Çocuk seanslara gitmeyip ilaç almayınca krizlere girdi. Temmuz ayında kliniğe gelen ağabeyi, Ayşe'nin uzun olan saçlarını kestiğini gördü. Başka bir kişiliğinin saçlarını kestiğini anlatan Ayşe, ağabeyine, annesinin de çocukken kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Doktor, bu yolla 1.5 ay Ayşe'yi evinde kalmaya ikna etti.

CİMER ŞİKAYETİ ŞÜPHELENDİRDİ

Ayşe 31 Temmuz'da Salih Zoroğlu'nun evindeyken babasını CİMER'e şikayet etti. Birkaç gün sonra Ayşe, Bakırköy Çocuk İzleme Merkezi'ne (ÇİM) giderek babasının ve annesinin tecavüzüne uğradığını söyleyip ikisinden de şikayetçi oldu. ÇODEM'e yerleştirilen Ayşe, ketamin almayınca krize girdi. Son dönemde 5 çocuk daha Bakırköy'de savcılığa başvurmuş ve ailelerini cinsel istismarla suçlamıştı. Savcı, benzer ifadeler üzerine durumdan şüphelenip profesörü takibe aldı.

Okulunda başarılı olan 17 yaşındaki Elif de Zoroğlu'nun kliniğine gitti. İlk seansta Elif'e 'çoklu kişilik bozukluğu' teşhisi koydu ve bunun babasının cinsel istismarı nedeniyle olduğunu söyledi. Elif'e de ketamin ilacı verdi. Önce 17 daha sonra 45 kişiliğinin olduğunu söyledi. Elif, doktorun etkisi altına girdi, babasını suçlamaya başladı. Aile babayı 3 ay evden uzaklaştırdı.

'BABAMIN ÇORBASINA ZEHİR KOY'

Elif bir gün annesine "Profesörde bir zehir var. Bunu yemeğe kattığında ortaya çıkmıyormuş. Babamın çorbasına sen bunu koyabilirsin. Profesör böyle yapabileceğimizi söyledi" dedi. Elif, kliniğe gitmeye başlamasından üç ay sonra, ilaç içerek intihar girişiminde bulundu. Kanser hastası baba suçlamalar karşısında deliye döndü. Çift boşanma aşamasına geldi. CİMER'e şikayette bulundu.

180'DEN FAZLA ÇOCUK VAR

 

Savcılığın Ayşe ve Elif adını verdiği iki çocuk gibi 15 vaka tespit ettiği öne sürüldü. Savcılık, Süleyman Salih Zoroğlu'nun 180'den fazlaçocuğa çoklu kişilik bozukluğu teşhisi koyduğunu düşünüyor. Bu çocukların akıbeti araştırılıyor.

 

'MAKSADIMI AŞMIŞ OLABİLİRİM'

Prof. Süleyman Salih Zoroğlu, çocuk hastalarına hayvanlar üzerinde kullanılan uyuşturucu ilaçtan verip, ailelerini cinsel istismarla suçlattığı iddiasıyla tutuklanmıştı. Zoroğlu'nun, ilaçla kontrolsüz bırakılan çocuklara yurtdışına götürülecekleri (özellikle Belçika) ve iyi bir yaşama kavuşturulacakları yönünde vaatlerde bulunduğu öğrenildi. Doktorun, mesajlarında ve çocuklarla yaptığı görüşmelerde maksadını aşan ifadeler kullanmış olabileceğini kabul ettiği öğrenildi.AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.