1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Forveti olan takım kazandı
Forveti olan takım kazandı

Forveti olan takım kazandı

Forvet diye transfer edilen Olanare, futboldan çok vücudunu geliştirmiş...

A+A-

Erzurum Güncel- Adanaspor maçı sonrası "giderim" resti çekip sonra geri adım atan teknik direktör Erkan Sözeri, Ankaragücü maçında oyuna gerekli müdahaleleri yapmayarak mağlubiyetin sorumlusu oldu. Maçın hakemi Hüseyin Göçek'in rezil yönetimi de büyük tepki çekti. Mavi Beyazlı takımda forvet sıkıntısı bu maçta da ortaya çıktı. Oyuna ikinci yarıda giren Olanaren'in sahada yürüyecek hali kalmamış görüntüsü, ''futbol Olanare yi terketmiş'' dedirtti. 

VÜCUT GELİŞTİRMECİ Mİ FORVET Mİ?

TFF 1. Lig’in 8’inci haftasında MKE Ankaragücü sahasında BB Erzurumspor ile karşılaştı. Mücadele, forveti olan takım Ankaragücü'nün 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı. Erzurumspor ise gerçek anlamda bir forvet oyuncusu olmadığı için gol yollarında başarısız oldu. Forvet diye transfer edilen ancak futbolundan çok gelişmiş vücudu ile dikkat çeken Olanare, bir dönemin saç-baş yolduran sözde forveti Munsy'i aratmayan görüntüsü ile taraftarların büyük tepkisini çekti. 

 

 

BU MAĞLUBİYET ERKAN SÖZERİ'YE YAZAR

 

Adanaspor maçı sonrası "giderim" resti çeken teknik direktör Erkan Sözeri, oyunun gidişatına  müdahale etmeyerek ve oyuncu değişikliklerini son dakikalarsda yaparak hem şaşırttı hem de Ankaragücü mağlubiyetine zemin hazırladı. Adanaspor maçından sonra gereksiz açıklamalar yaparak Primleri bahane eden teknik direktör Erkan Sözeri'nin Ankargücü deplasmanında oyuna geç müdahale etmesi ve bazı oyuncular üzerinde ısrarla durması yenilgiye zemin hazırladı. Karşılaşmanın orta hakemi Hüseyin Göçek'in yüzde yüzlük penaltıları es geçmesi de tepki çekti. Daha önce yaptığı açıklamalarda 'Bu taım sezon sonu şampiyon olacak' diyen Erkan Sözeri'nin Ankaragücü mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada geri adım atıp, '' “Bu oyunumuzun üzerine koyarak ilk ikinin en büyük adayı olacağımızı düşünüyorum”  demesi kafalarda soru işaretleri oluştrudu  

Haber/ Yorum: radarhaber.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.