1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'da büyük sürpriz!
Galatasaray'da büyük sürpriz!

Galatasaray'da büyük sürpriz!

Halil Dervişoğlu'nun adı bu yaz uzun süre Beşiktaş ile anılmış ancak Galatasaray'a imza atmıştı. Sarı-kırmızılılara büyük umutlarla gelen Halil Dervişoğlu için sürpriz bir karar çıktı.

A+A-

Erzurum Güncel- Bu yaz Beşiktaş'ın gündeminde olan ancak Galatasaray'a imza atan Halil Dervişoğlu için sürpriz bir gelişme yaşandı. Avrupa hayaliyle sarı-kırmızılılara gelen milli golcü Halil Dervişoğlu'na kötü haber Okan Buruk'tan geldi.

HALİL DERVİŞOĞLU'NU BEŞİKTAŞ İSTEDİ, GALATASARAY ALDI

Bu yaz transfer döneminin en flaş imzalarından biri de Halil Dervişoğlu oldu. Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu ve anlaşmaya vardığı iddia edilen milli oyuncu, Galatasaray'ı seçti. 23 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılılarla 2027'nin yazına kadar sözleşme imzaladı.

SÜRPRİZ KARAR! BU HABERLE YIKILDI...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da Halil Dervişoğlu için sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, milli oyuncuya kadroda yer vermedi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Burnley ve Brentford formalarıyla toplam 11 resmi maça çıkan Halil Dervişoğlu, toplam 151 dakika süre aldı. 23 yaşındaki milli golcü, bu karşılaşmalarda 1 golle skora etki etti.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.