1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'dan resmi açıklama geldi!
Galatasaray'dan resmi açıklama geldi!

Galatasaray'dan resmi açıklama geldi!

Galatasaray'dan resmi açıklama geldi! Golcü oyuncuyla yollar ayrıldı, kiralık olarak forma giyen Kaan Ayhan'ın bonservisi alındı

A+A-

Erzurum Güncel- Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Bafetimbi Gomis, sarı kırmızılı kulübe veda etti. Sarı-kırmızılı kulüp bu vedanın üstünden çok zaman geçmeden resmi açıklama yaparak Gomis ile yolların ayrıldığını duyurdu. Bu ayrılığın yanında Galatasaray, Kaan Ayhan’ın bonservisini aldı.

Bafetimbi Gomis, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sarı kırmızılı takımla sözleşmesi sona eren tecrübeli golcü kulübe ve taraftarlara veda etti. Bu vedanın ardından Galatasaray'dan resmi açıklama geldi.

"SONSUZ BAŞARILAR VE MUTLULUKLAR"

Screenshot_1

 

"Seninle birlikte zaferler kazanmak çok güzeldi Bafe... Emeklerin ve yaşattığın tüm sevinçler için teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar ve mutluluklar."

KAAN AYHAN'IN BONSERVİSİ ALINDI

kaan-ayhan-galatasaray-2022-23-1678694448-103484

Galatasaray, Gomis'in ayrılığıyla birlikte Sassuolo'dan kiraladığı Kaan Ayhan'ın bonservisini aldı. Piyasa değeri 4 milyon euro olan oyuncuyla ilgili resmi açıklama kısa süre içinde yapılacak. Bu sezon yalnızca 5 maçta forma giyebilen Kaan Ayhan'ın Okan Buruk'un özel raporu doğrultusunda takımda tutulduğu öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.