
Galatasaray'ın Sane'den sonraki transfer bombası da ortaya çıktı
Galatasaray transfere hız verdi. Leroy Sane'yi İstanbul'a getiren sarı kırmızılıların ikinci hedefi belli oldu.
Gazete Güncel- Galatasaray, Leroy Sane transferiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.
Sarı kırmızılı kulüp, Fenerbahçe'nin de devreye girdiği ileri sürülen Leroy Sane'yi İstanbul'a getirdi.
KAP'a yapılan bildirdimde "Profesyonel futbolcu Leroy Aziz Sané’nin, kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.
Ardından Leroy Sane İstanbul'a geldi. Yıldız oyuncunun 3 yıllık imza atacağı belirtildi.
İKİNCİ BOMBA FENERBAHÇELİLERİ YIKACAK
Galatasaray'ın ikinci bombası da ortaya çıktı.
Sarı kırmızılıların geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık oynayan Milan Skriniar için harekete geçtikleri belirlendi.
Slovak basınından Sport24, dün gelişmeyi okurlarına duyurmuş, Skriniar'ın bonservisini elinde bulunduran Paris Saint Germain'le görüşmelerin başladığını yazmıştı.
İddiaya göre Paris Saint Germain, bonservis için 10 milyon euro istedi. Galatasaray'ın bu parayı ödemeye hazır olduğu, futbolcu ile ise görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.
29 yaşındaki oyuncu kiralık olarak geldiği Fenerbahçe'de 23 maçta oynayıp 3 gol atmıştı
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.