1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'ın transfer etmek istediği Mauricio Icardi için PSG'den açıklama geldi!
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Mauricio Icardi için PSG'den açıklama geldi!

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Mauricio Icardi için PSG'den açıklama geldi!

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Mauricio Icardi için PSG'den açıklama geldi! Teknik direktör Galtier resmen açıkladı...

A+A-

Erzurum Güncel- Galatasaray'ın sezon başında Fransız devi Paris Saint-Germain'den kadrosuna kattığı ve özellikle son haftalardaki performansıyla alkış toplayan Arjantinli yıldız Mauricio Icardi için Galatasaray yönetimi harekete geçti. PSG'den bonservisinin alınması için çalışmalar başlayan yıldız oyuncu için Fransız ekibinden de müjdeli bir haber geldi. 

Spor Toto Süper Lig’de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Ligin geride kalan ilk 20 haftasının sonunda Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderliğini sürdüren Galatasaray transfer çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

SOL BEK VE ICARDI... 

 SOL BEK VE ICARDI... 

Sarı-kırmızılılar önceliği sol bek bölgesine verirken, Fransız devi PSG'den kiralık olarak kadroya katılan ve son haftalardaki performansıyla alkış toplayan Icardi'nin bonservisini almak için de yönetim hummalı bir şekilde çalışıyor.

PSG'DEN AÇIKLAMA! 

 PSG'DEN AÇIKLAMA! 

Galatasaray'da kalmak istediği bilinen Arjantinli golcünün bonservisini elinde bulunduran Paris Saint Germain'den yıldız oyuncu için açıklama geldi.

"PLANLARIMIZ ARASINDA YOK" 

 "PLANLARIMIZ ARASINDA YOK" 

PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier Icardi için yaptığı açıklamada yıldız oyuncunun gelecek sezon planları arasında yer almadığını söyledi.

GALTIER AÇIKLADI

 GALTIER AÇIKLADI

 Fransız teknik adam yaptığı açıklamada, "Mauro, geçtiğimiz sezonlarda çok az forma şansı buldu. Onun için oyuna yeniden dahil olmanın ve işleri yeniden yoluna koymanın çok önemli olduğunu düşünüyorum." dedi.

 

Galatasaray formasıyla bu sezon 10 resmi maçta forma şansı bulan 29 yaşındaki Icardi, 6 gol 4 asistlik performans sergiledi.

MYNET

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.