
Galatasaray'ın transferini şimdiden açıkladı: "Ben duydum" diyerek anlattı
Galatasaray, hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde mücadelesini sürdürürken gelecek sezon için de hazırlıklarına şimdiden başladı. Gazeteci Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın yapacağı transferi sezon bitmeden açıkladı.
Gazete Güncel- Galatasaray, hem Süper Lig'de, hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam ederken, gelecek sezonun transferleri için de çalışmalarını sürdürüyor.Gazeteci Mehmet Demirkol, Sarı - Kırmızılıların yapacağı transferi şimdiden açıkladı.
Demirkol, Socrates Dergi Youtube kanalında dikkat çeken ifadeler kullandı.
"GELİYOR BEN DE DUYDUM"
Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Inter'de oynayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu tipinde bir futbolcuya ihtiyacı olduğunu söyledi.
Demirkol, şu ifadeleri kullandı:

Singo'nun orta sahada olacağını zannetmiyorum. Bana da böyle çok çok şey aceleci gibi geliyor. Galatasaray'ın Hakan Çalhanoğlu'na ihtiyacı var.
Hakan Çalahnoğlu geliyorr. Ben de öyle duyuyorum. Yani belli olmaz tabii o işler ama ben de geldiğini duydum.
Hakan Çalhanoğlu lazım derken, Hakan Çalhanoğlu tarzında bir oyuncunun lazım olduğunu söylüyorum.
"MUTLAKA GALATASARAY'A GELECEK"
32 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu'nun transferi sezon başında da çok konuşulmuştu.
Sarı - Kırmızılı yöneticiler de Hakan Çalhanoğlu'la olan ilgilerini saklamazken, bu transferin bir gün mutlaka gerçekleşeceğini söylemişlerdi.





HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.