1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaraylı taraftarları endişelendirdi!
Galatasaraylı taraftarları endişelendirdi!

Galatasaraylı taraftarları endişelendirdi!

Galatasaraylı taraftarları endişelendirdi! Bu senaryoyu hiç kimse düşünmemişti! Brezilyalıların Mauro Icardi iddiası ortalığı karıştırdı...

A+A-

Erzurum Güncel- Transfer haberleri: Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem sonrasında profesyonel futbol müsabakalarına mart ayına kadar ara verilmiş ve kulüpler; afet bölgesine yardımlarına devam ederken, transfer çalışmalarını da sürdürüyordu. Nicolo Zaniolo ve Sam Adekugbe'yi kadrosuna katan Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi için Brezilya basınında çıkan haberler ortalığı karıştırdı.

Transfer haberleri: Türkiye, 6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremle sarsılmış ve binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesiyle birlikte yasa boğulmuştu. Yaşanan felaketin ardından TFF, profesyonel futbol müsabakalarına mart ayına kadar ara verildiğini açıklamış ve kulüpler yardım için adeta seferber olmuştu. Afet bölgesine destek için çalışmalarına devam eden takımlar arasında yer alan Galatasaray, transferde de hareketli günler geçiriyor.

BREZİLYA BASINI, ORTALIĞI KARIŞTIRDI

AA-20230205-30181444-30181428-GALATASARAY_TRABZONSPOR (Large)

Roma'dan Nicolo Zaniolo ve Hatayspor'dan Sam Adekugbe'yi kadrosuna katan sarı - kırmızılılarda Mauro Icardi'nin geleceği merak ediliyordu. Brezilya basınında çıkan haberler sonrasında ortalık karıştı.

'SÖZLEŞMESİNİ FESHEDECEK VE...'

İddiaya göre Mauro Icardi, Galatasaray ile sözleşmesini sonlandırarak Brezilya ekibi Internacional'e transfer olmak istiyor.

Screenshot_6

Arjantinli futbolcunun transferinde sona gelindiği kaydedilirken, Icardi'nin Wanda Nara ve çocuklarıyla daha fazla vakit geçirebilmek için Brezilya'ya gitmek istediği aktarıldı. Konuyla ilgili Galatasaray'dan henüz bir açıklama gelmezken, taraftarlar durumu sosyal medyada endişeyle karşıladı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

AA-20230205-30181444-30181443-GALATASARAY_TRABZONSPOR (Large)

Bu sezon Galatasaray formasıyla 13 resmi maça çıkan 29 yaşındaki yıldız, 9 gol - 6 asistlik bir performans sergiledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.