1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gayet memnunum
Gayet memnunum

Gayet memnunum

BB Erzurumspor’un hocası Muzaffer Bilazer, 27 Haziran’da başladıkları yeni sezon hazırlıklarının iyi gittiğini belirterek “Bu süreçte 7-8 antrenman yaptık oyuncularımın performansından memnunum” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

Kendi tesislerinde 27 Haziran’da 2022-2023 sezonu ilk etap hazırlık kampına start veren Dadaşta, teknik Patron Muzaffer Bilazer, oyuncularının performansından oldukça memnun.

Dadaşların hocası, “Geride kalan 5 günlük kampta 7-8 antrenman yaptık. Bu antrenmanlar genellikle uyum ve adaptasyon şeklinde geçiyor. Oyuncularımın çalışmasından gayet memnunum” dedi.

Hasek gelecek

Mavi-beyazlıların teknik direktörü Muzaffer Bilazer, Martin Hasek’in bir iki gün içerisinde Erzurum’da olacağını belirterek, “Daha önce Samuel bize kulüpten ayrılmak istediğini ve kendisine takım aradığını söylemişti. Kendisinin bir kulübe gidememesi durumunda bizimle çalışmaya devam edeceğini söyledik. Aynı şeyler Martin Hasek için de geçerli. Kendisi ayrılmak isterse saygı duyarız. Ancak böyle bir şey gerçekleşmez ise zaten Hasek bizim oyuncumuz” dedi.

Bilazer, sözleşmesi biten Süleyman Koç ile ilgili olarak da, “Şu su Süleyman’ın babası rahatsız onunla ilgileniyor. Bir kongre olsun, bitsin sonrasına bakarız. Süleyman’ın dönüşünde sorun olmaz diye düşüyorum” şeklinde konuştu.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.