1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Gazeteci Murat Ağırel Ölümle Tehdit Edilmişti: 'Ayağını Denk Al' Diyen Adam Özür Diledi
Gazeteci Murat Ağırel Ölümle Tehdit Edilmişti: 'Ayağını Denk Al' Diyen Adam Özür Diledi

Gazeteci Murat Ağırel Ölümle Tehdit Edilmişti: 'Ayağını Denk Al' Diyen Adam Özür Diledi

Futboldaki bahis ve karapara iddialarını gündeme getiren yazarımız Murat Ağırel, hedef gösterildi, ölümle tehdit edildi. Ağırel'e "Ayağını denk al" ifadesini kullanan spor yorumcuları Nevzat Dindar ve Alper Mert yaptıkları yayında özür diledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Son dönemde Tuzlaspor'daki 'bilet olayı' ve aralarında eski futbolcuların da bulunduğu 'Fatih Terim Fonu' ile ilgili yazılar kaleme alan yazarımız Murat Ağırel'e yönelik "Taktik Mania" isimli programın canlı yayınında tehditte bulunuldu.

Galatasaray ile ilgili haberleriyle bilinen spor yorumcusu Nevzat Dindar, "Murat Ağırel’e sesleniyorum. Ayağını denk al. Açık ve net söylüyorum! Gazetecilik yap, bu konuda seni kimse eleştiremez ama yaptığın son dönemdeki paylaşımlar ve Galatasaray’ı işin içine çekme çaban yakışıksız" diye konuştu.

Alper Mert ise "Bunu senden isteyenlere gerekli duruşu göstermeni bekliyoruz Murat Ağırel. Belli ki birileri senden bunu istiyor! Evden Galatasaray’ın cenazesine gidersiniz ama bir bakmışsınız Galatasaray sizin selanızı okur" dedi.

MURAT AĞIREL'DEN YANIT: HODRİ MEYDAN

İlgili bölümü sosyal medya hesabından paylaşan yazarımız Murat Ağırel, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"Gördüğümü yazarım, araştırıp anladığımı anlatırım. Kimseye de sormam. Kovulurum yine yazarım, anlatırım. Kağıdım kalmaz duvara taşa yazarım

Ben gazetecilikten hiçbir güç karşısında boyun eğmeden gerçeği anlatmayı anlıyorum. Gel gör ki sonunda canlı yayında ölümle tehdit ediliyorum.

Hodri meydan.Elinizden geleni ardınıza koymayın.Sizin bir hesabınız varsa milletin de hesabı var."

Gördüğümü yazarım, araştırıp anladığımı anlatırım. Kimseye de sormam. Kovulurum yine yazarım,anlatırım. Kağıdım kalmaz duvara taşa yazarım.

Ben gazetecilikten hiçbir güç karşısında boyun eğmeden gerçeği anlatmayı anlıyorum. Gel gör ki sonunda canlı yayında ölümle tehdit… pic.twitter.com/WrWhQJrYWr

— Murat AĞIREL (@muratagirel) November 23, 2023

ÖZÜR DİLİYORUM’

Nevzat Dindar ve Alper Mert bugün yaptıkları Youtube canlı yayınında kullandıkları ifadeler nedeniyle özür diledi.

Alper Mert, O cümlenin ne Murat Bey ile ne de bir kişiyle değil. Genel bir yorum yaptım ben. Kamuoyunu bu şekilde meşgul ettiğim için çok üzüldüm. Ben kimseyi tehdit etmem. Murat Bey ile iletişim içinde olacağız. Belki yayınımıza da katılacak. Kamuoyundan özür diliyorum. Murat Ağırel'den de özür diliyorum dedi.

Nevzat Dindar ise Ben kendi adıma eğer bu şekilde bir anlaşılma olduysa özür diliyorum. Murat Ağırel'den özür diliyorum ifadelerini kullandı.

AKREDİTASYONU İPTAL EDİLMİŞTİ

Galatasaray kulübü, 2018'de Dindar’ın tesislere girişini yasaklamıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Basın mensubu (muhabir) Nevzat Dindar maalesef uzun zamandır Kulübümüz aleyhine gerçek dışı, yalan, mesnetsiz veya birtakım duyumlara dayalı yanlış ya da eksik içerikli haber üretmekte olup, muhtelif zamanlarda yapılan hatırlatma ve uyarılara rağmen bu kötü meslek alışkanlığından vazgeçememiştir. İşbu sebeple, Nevzat Dindar'ın Galatasaray'ın hüküm ve yönetimindeki tüm tesislere girişine / etkinliklere katılımına dair akreditasyonu ikinci bir karara dek iptal edilmiştir" ifadelerine yer verilmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.