1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Gelecek Partisi İl Başkanı Kara'dan sert sözler!
Gelecek Partisi İl Başkanı Kara'dan sert sözler!

Gelecek Partisi İl Başkanı Kara'dan sert sözler!

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün sözlerine tepkiler sürüyor. Bir tepkide Gelecek Partisi İl Başkanı Avukat Zinnur Kara'dan geldi.

A+A-

Erzurum Güncel- AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün, “Seçimi kazanmak için her yolu mubah gören, her türlü iftirayı atabilen, her türlü yalanı söyleyebilen bir muhalefet yapısı var” sözlerine Gelecek Partisi İl Başkanı Zinnur Kara, "Bu ithamlarda özne bizatihi AKP ve yöneticilerdir" dedi.

 

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı Ocak Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün açıklamalarına karşı, bir tepki de Gelecek Partisi'nden geldi. 

 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün sözlerine sert bir şekilde karşılık veren Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara, "AKP Erzurum İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 'Seçimi kazanmak için her yolu mubah gören, her türlü iftirayı atabilen, her türlü yalanı söyleyebilen bir muhalefet yapısı var' şeklinde beyanda bulunmuştur. Bu ithamlarda özne bizatihi AKP ve yöneticilerdir. 20 yıllık iktidarları boyunca, ekonomi dibe vurmuş, yargıya olan güven yok olmuş, üç beş yandaş dışında tüm halk yoksulluğa terk edilmiş, ülke yasaklarla Ortadoğu ligine düşmüş ve hızla Avrupa Birliği değerlerinden uzaklaşmıştır. İstanbul seçimlerini kazanmak için, kırmızı bültenle aranan teröristler TRT’ye çıkarılmış, teröristbaşının mektubu servis edilmiştir. Bütün bunlara rağmen muhalefetin 'her yolu mübah görmesi' ithamı, AKP yöneticilerinin ruh hallerinin dışa vurumu, yansımasıdır. Son günlerde liderler düzeyinde gelişen ittifak çalışmaları, ülkenin bir an evvel normale dönmesi için yapılan görüşmeler ve bunun halkımız tarafından heyecanla karşılanması iktidarı tedirgin etmiştir. Şunu bilsinler ki, korkunun ecele faydası yoktur, bu beceriksiz iktidar miadını doldurmuştur. Bizler, halkımızın desteğiyle iktidar olup, ülkenin bozulan ahengini tekrar eski haline getireceğiz" dedi.  

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum