1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Gelecek Partisinden, AK Partiye katılım
Gelecek Partisinden, AK Partiye katılım

Gelecek Partisinden, AK Partiye katılım

Seçimlere çok az bir süre kala Erzurum'da AK partiye katılımlar sürüyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok'un girişimleri sonucu, Gelecek Partisi İl Gencilik Kollarında üye 30 kişi AK Parti Gençlik kollarına katıldı.

Bir restoranda Gelecek Parti Gençlik kolları Başkanı Fırat Kırbaç ve beraberindeki gençlerle bir araya gelen Ak Parti Erzurum 1. sıra milletvekili adayı Selami Altınok, "Türkiye'nin kaderini emperyalistlerin belirleyeceği ittifakların eline bırakmamak, Kandil'den mesaj yollayan PKK'lıların eline bırakmamak, onlarla işbirliği içerisinde olan yerli işbirlikçilerin eline bırakmamak, Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye sağlamış olduğu vizyonu bundan sonra Türkiye'nin ikinci yüzyılına taşıyabilmek için ve 86 yıl sonra açılan Ayasofya'da aynı şekilde ezan nidaları devam etsin diye siyaset yapıyoruz. Bir daha bizi Kürt-Türk, Alevi-Sünni, sağcı-solcu diye ayıramasınlar diye ve 86 milyonun kardeşliği için siyaset yapıyoruz.".

Daha sonra, Ak Partiye katılan Gelecek Partisi Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Fırat Kırbaç’la beraberindeki 30 kişiye parti rozetleri takıldı. .

fvvnu-2wcaukqpt.jpgfvvnu-3wyaajzkr.jpgfvvnu-5wcaiunrm.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.