1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gittikleri kulüplerde İflah olmadılar
Gittikleri kulüplerde İflah olmadılar

Gittikleri kulüplerde İflah olmadılar

Sezon başında Erzurumspor’dan ayrılan isimlerden bir tek kaleci Jakub Szumski ile Emircan Altıntaş istikrarlı grafik çizdi. Diğer oyuncular ise adeta kayıpları oynadı. Arvydas Novikovas ise Samsunspor’a imza attığına çok pişman oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’dan 2022-2023 sezonu başında ayrılan isimlerden çoğunun yüzü gittikleri kulüplerde gülmedi.

Bir çoğu sezonun daha ilk haftalarında ortadan kayboldu. Kimisi bir varlık gösteremedi. Sadece Samsunspor kalesini koruyan Polonyalı eldiven Jakub Szumski ile Çayur Rize forması giyen Emircan Altıntaş başarılı bir performans gösterdi.

Samsun’da istikrarın adı Jakub

Erzurumspor formasını giyerken de mütevazi kişiliği, forma aidiyeti ile alkış alan Polonyalı file bekçisi Jakub Szumski, Karadeniz ekibinin ligin ilk yarısında oynadığı 18 maçın tümünde kaleyi 90’ar dakika korudu. 1620 dakika ile Samsumspor’da istikrarın adı oldu.

Novikovas, Samsun’a imza attığına pişman oldu

Erzurumspor’da adeta kral gibi bir yaşam süren geçtiğimiz sezon ligde Mavi-beyaz forma ile 9 gol 4’te asist sevinci yaşayan 32 yaşındaki Litvanyalı yıldız. Samsunspor’da toplam 7 maça çıkarken, iki kez ilk onbirde sahaya çıktı. 266 dakika sahada kalan tecrübeli kanat oyuncusu Karadeniz ekibinde gol sevinci yaşayamadı ve 1 asist yapabildi.  Litvanyalı oyuncu Kırmızı-beyazlı yönetimde bazı isimleri amatörlükle suçladı.

Müco Erzurum’dan başka yerde başaramıyor

Erzurumspor formasıyla şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki sol bek Mücahit Albayrak, Erzurumspor’dan başka bir kulüpte başarı grafiği yakalayamıyor. Sezonun ilk yarısında Samsun’da sakatlıklarla boğuşan oyuncu, toplam 7 maç oynadı ve 1 asist yaptı.

Varsa yoksa Emircan

Erzurumspor’da sezon başında ayrılan oyunculardan biri olan Emircan Altıntaş, Çaykur Rizespor’daki performansı ile alkış aldı.

27 yaşındaki kanat oyuncusu, Karadeniz ekibinde ZTK dahil ilk yarıda 19 maç oynadı ve 11’inde ilk onbirde sahaya çıktı. Başarılı kanat oyuncusu Rize’ye 4 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Gökhan’larda kayboldu

Boluspor’a imza atan Gökhan Kardeş, 7 maç oynadı 5’inde banko sahaya çıktı. 25 yaşındaki futbolcu 464 dakika oyunda kaldı.

33 yaşındaki Gökhan Alsan ise Boluspor formasıyla 9 maç oynadı, 6’sında ilk onbirde sahaya çıktı. 2 gol attı. 900 dakika oyunda kaldı.

Aykut Demir 10 maç oynadı

Erzurumspor’dan ayrılarak Keçiören’e giden 34 yaşındaki Aykut Demir, başkent ekibinde 10 maçta banko oynadı ve 1 gol attı. O golü de eski takımı Erzurumspor’a karşı kaydetti.

Erkan Rezerv Ligde sadece üç maçta yer aldı

Erzurumspor’da kiralık olarak görev yapan 24 yaşındaki kaleci Erkan Anapa ise eski takımı Giresunspor’a döndükten sonra A takımda hiç forma şansı bulamadı. Genç file bekçisi Karadeniz ekibinin rezerv takımında 3 maça çıktı ve 250 dakika kaleyi korudu.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.