1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Gizemli yardımsever gündem oldu! 30 milyon dolar bağış yapıp ortalıktan kayboldu
Gizemli yardımsever gündem oldu! 30 milyon dolar bağış yapıp ortalıktan kayboldu

Gizemli yardımsever gündem oldu! 30 milyon dolar bağış yapıp ortalıktan kayboldu

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından tüm dünyadan Türkiye'ye yardımlar sürüyor. Son olarak adı açıklanmayan bir kişi 30 milyon dolar bağışlayıp kayıplara karıştı.

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye’de ard arda gelen 2 depremin ardından enkaz arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Türkiye’ye bir çok ülkeden yardımlar gelirken Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği’ne gelen bir kişinin yaptığı bağış konuşuluyor.

Türkiye’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin yaralarını sarmak için hem Türkiye’de hem dünyada yardım çalışmaları devam ediyor.

TAM 30 MİLYON BAĞIŞLADI

Khaleej Times’ın haberine göre, Pakistanlı bir adam, Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği’ne gideren 30 milyon dolar bağışladı. Pakistanlı adam isminin açıklanmasını istemedi.

İSMİNİN AÇIKLANMASINI İSTEMEDİ

Bu gelişme üzerine Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, ABD’de yardım yapan bu Pakistanlı yardımseverden bahseden bir tweet attı. Şahbaz “"Bunlar, insanlığın aşılmaz görünen zorluklara karşı zafer kazanmasını sağlayan o kadar şanlı hayırseverlik eylemleridir ki” dedi.

 

 

Washington Büyükelçiliği’ne giderek yüklü miktarda bağış yapan Pakistanlı adamın isminin verilmesini istemediği belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.