1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Gizli şifreler çözüldükçe...
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Gizli şifreler çözüldükçe...

A+A-

Teröristbaşı Gülen, örgütünü büsbütün dağılmaktan kurtarmak ve örgüt üyelerine de moral aşılamak için bir süreden beri, "...baharı bekleyin; göreceksiniz baharla birlikte her şey çok daha güzel olacak" mealinde üstü açık üstü kapalı mesajlar verip duruyordu!

Öyle ki kimi terör seviciler de, bu "avuntu"ya kürek çekerek, "...AK Parti'nin ve Uzun Adam'ın işi bu kez bitecek" hayaline kapılarak, o ana kadar bacaklarının arasına sakladıkları kuyruklarını yeniden dikleştirdiler!

Öyle ki...

Son günlerde sosyal medyada ve de kimi yayın organlarında iki aşamalı algı operasyonu yürütülmekteydi...

İlki; FETÖ -PYD operasyonlarını sulandırmak ve devam etmekte olan yargı sürecini itibarsızlaştırmak...

İkincisi ise; Örgütün bitmediği, bilakis Batı'nın desteği ve henüz deşifre olmamış elemanların sayesinde, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminden daha kapsamlı bir harekatın olacağı!

Çok inanmışlardı: 16 Nisan'da "hayır" uzak ara önde çıkacak ve böylelikle AK Parti ve Beş Tepe temellerinden sallanacaktı!

Sonra?

Sonra da, Batı'daki şer odaklarının organizasyonu ve provokasyonu ile Türkiye'yi kaosa sürüklemek!

Bu sabah ülke çapında 81'de yapılan FETÖ operasyonu, aslında tam olarak bu kirli tezgaha verilen bir cevaptır. Çünkü devlet, malum çevrelerin ve örgütün sinsi sinsi yeni tuzaklar kurmaya çalıştığını görüyor ve biliyordu. Bunları yakın takibe alarak kimin ne niyet peşinde olduğunu çözmüştü.

Türkiye'nin yeni bir 15 Temmuz'a daha tahammülü yok.

İster FETÖ olsun ister başka örgütler hiç farketmez, atacakları her yanlış adımda, bundan böyle tepelerinde devleti bulacaktır.

Bu sabah ki operasyon, bir yanıyla da şu demektir:

Artık karşınızda uyuyan ya da kuşatılmış olan bir devlet yok. Bugün karşınızda, sizden çok daha akıllı ve sizden çok daha iyi okuma yapabilen ve tehlikenin her türünü anında analiz edip önlem alabilecek bir devlet var.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.