1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Google Metaverse ile ilgili tarihi adımı attı!
Google Metaverse ile ilgili tarihi adımı attı!

Google Metaverse ile ilgili tarihi adımı attı!

Teknoloki devi Google, Metaverse ile ilgili tarihi adımı attı. Kripto para birimlerinde potansiyel gören arama motoru, bunları djital kartlarda depolamak ve saklamak için anlaşmayı yaptı. Görevi ise dünyaca ünlü CEO'ya emanet etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Google ana şirketi Alphabet, son günlerin en çok konuşulan teknoloji olayı Metaverse ile ilgili tarihi adımı attı. Dünyaca ünlü arama motoru, kripto para birimlerinin geleceğini belirleyecek adım için ünlü CEO Arnold Goldberg ile anlaşma yaptı.

Coinbase ve BitPay ile Ortaklık Kurdu!

Kripto para birimlerinin dijital kartlarda depolanması ve saklanması amacıyla Coinbase ve BitPay ile anlaşma yapıldı. Haberi takiben Bitcoin (BTC) fiyatı, Coinmarketcap verilerine göre bu yazı yazılırken 41.887 dolara düşmeden önce 42.478 dolara (24 saatlik en düşük olan 41.254 dolardan) yükseldi.

Dünyaca Ünlü CEO işe Alındı

Google, 2021 yılına kadar birkaç kripto para şirketiyle ortaklık kurarak oldukça uzun bir süredir kripto para alanında yer almaya çalışıyor. Eski PayPal CEO'su Arnold Goldberg, bu görevi başarılı bir sonuca ulaştırmak için teknoloji devi tarafından işe alındı.

Google'ın bu Metaverse atağının yakın zamanda yankı bulacağı ve altcoinlerde de ciddi sıçramaya neden olabileceği konuşuluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.