1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Görevden alınan YRP İl başkanı Bozan: Elimizde vereceğimiz evrak yoktu
Görevden alınan YRP İl başkanı  Bozan: Elimizde vereceğimiz evrak yoktu

Görevden alınan YRP İl başkanı Bozan: Elimizde vereceğimiz evrak yoktu

Görevden alınan Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, büyükşehir belediye başkan adayının evraklarını genel merkezin göndermediğini, bu nedenle başvuru yapamadıklarını söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Yeniden Refah Partisi'nin görevden aldığı Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, basın toplantısı düzenledi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için partilerine 7 başvuru olduğunu dile getiren Bozan, bu aday adaylık başvurularını partinin genel merkezine ilettiklerini söyledi.


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı konusunda kendilerine herhangi bir bilgi verilmediğini anlatan Bozan, şöyle devam etti: "Başvuruların seçim kurullarına teslim edileceği gün, genel başkanımızın özel kalemi saat 13.30'da beni telefonla arayarak büyükşehir belediye başkan adayımız Sadık Çat dedi. Benim ifadem şöyle oldu: Allah hayırlı etsin, iyi bir aday, yüzde yüz kazanabileceğimiz bir aday. Aynı gün genel merkez teşkilat başkanımız sayın Nurettin Gül, saat 17.14'te beni aradı. Son derece edep ve nezaket dışı bir uslüpla 'Sadık Çat'ın evraklarını neden seçim kuruluna vermedin, seni görevden aldım' dedi ve telefonu kapattı."

 

'TEŞKİLATIMIN VE ŞAHSIMIN BİR KUSURU YOKTUR'

 

Bozan, o dakikaya kadar Sadık Çat'la ilgili kendilerine herhangi bir evrak ya da belge verilmediğini dile getirerek "Elimizde evrakları olmadığından seçim kuruluna bildirmemiz de mümkün değildir. Bize adayımız olduğu bildirilmiş ama herhangi bir evrakı yok. Kısacası bizim Sadık Çat'ın evraklarını seçim kuruluna verebilmemiz için elimizde bir evrak yoktu. Bu konuda teşkilatımın ve şahsımın herhangi bir ihmali, kusuru, hatası, kastı yoktur" dedi. Kaynak: Emrullah BAYRAK/  Gazete Duvar

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum