1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gözler Eyüpspor maçında!
Gözler Eyüpspor maçında!

Gözler Eyüpspor maçında!

TFF 1. Ligin 5. Haftasında kendi evinde Bereket Sigorta Ümraniyespor'a 2-0 mağlup olan BB Erzurumspor'da gözler Eyüpspor maçına çevrildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Ümraniyespor’a 2-0 kaybeden BB Erzurumspor, Cumartesi günü deplasmanda Eyüpspor ile oynayacağı karşılaşmada üç puanı hanesine yazdırarak , Ümraniye mağlubiyetini telafi etmek istiyor.

Ara vermeden kendi tesislerinde Eyüp mesaisine başlayan Dadaşlarda teknik patron Erkan Sözeri, oyuncularıyla bir toplantı yaparak mağlubiyete rağmen ortaya koydukları futbol ve yürekli mücadeleden dolayı kutladı. Mavi-beyazlıların hocası, “Basın taraftar ve camiamız bize inanıyor ve güveniyor. Mağlup olmamıza rağmen taraftarımız bizi alkışlıyorsa demek ki iyi yoldayız. Bıkmadan usanmadan çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Mavi-beyazlı futbolcularda da kaybettikleri üç puanı İstanbul’da telafi edeceklerinin altını çizerek, “Bize inanan ve güvenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Toplantının ardından Kulüp Tesislerinde 1,5 saat süren bir antrenman yapan Erzurumspor’da Ümraniye maçında forma giyen oyuncalar yenileme idmanı yaparken, oyuna sonradan giren isimler ile diğer oyuncular beşe iki ve kros idmanının ardından yarı sahada taktik antrenmanı yaptı.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum