1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gözler Onursal Başkan Sekmen'de
Gözler Onursal Başkan Sekmen'de

Gözler Onursal Başkan Sekmen'de

Seçimlerin sona ermesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin etmesi ve bakanlar kurulunun oluşmasının ardından, Dadaşlar yeniden Erzurumspor kongresine odaklanırken, gözler Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e çevrildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Seçimlerin sona ermesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin etmesi ve bakanlar kurulunun oluşmasının ardından, Dadaşlar yeniden Erzurumspor kongresine odaklanırken, gözler Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e çevrildi.

Nurullah PALA-Emrah AKÇAY/PUSULA

15 Haziran Perşembe günü saat 17.00’da sandık başına gidecek olan Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK’da  gözler Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e çevrildi. Kahramanmaraş merkezleri depremlerden sonra afet bölgesinde karargah kuran ve ardından Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimleri nedeniyle yoğun bir seçim çalışması yapan Mehmet Sekmen’in rotasının yeniden Erzurumspor olması bekleniyor.

Yoğun maraton bitti

14 Mayıs’ta başlayan ve 28 Mayısta sonuçlanan Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimlerinin ardından 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü yemin etmesinin ardından akşam da bakanlar kurulu belli oldu. Kabinenin oluşmasının ardından, Erzurum’da gözler yine Erzurumspor’a odaklanırken, gözler 15 Haziran’da yapılacak olan genel kurul öncesinde Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e çevrildi.

İşi uzatmak istemeyebilir

Takımı ligde tutan başkan olarak tarihe geçen Ahmet Dal ve yönetiminin 15 Haziran’da yeniden aday olmayacaklarını belirtmesi üzerine Mavi-beyazlı kulübün en büyük destekçisi Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in çok sevdiği ve büyük önem verdiği Erzurumspor’a yeniden el atacağı ve talipli olabilecek isimler ile görüşeceği ifade ediliyor. Taraftarlar, “Hafta için Büyükşehir Belediye Başkanlığı Makamı, Erzurumspor konusunda hareketli günler yaşayabilir” yorumlarını yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.