1. HABERLER

  2. EGE

  3. GSB kura sonuçları açıklandı
GSB kura sonuçları açıklandı

GSB kura sonuçları açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları araştırılan konular arasında yer alıyor. GSB kura sonuçları için heyecan sona erdi. 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilen kura çekimi sonuçları açıklandı. Kurumun resmi internet sitesi www.gsb.gov.tr

A+A-

Erzurum Güncel- Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları araştırılan konular arasında yer alıyor. GSB kura sonuçları için heyecan sona erdi. 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilen kura çekimi sonuçları açıklandı. Kurumun resmi internet sitesi www.gsb.gov.tr üzerinden yayınlanan kura sonuçları isim listesine ulaşabilirsiniz. GSB kura sonuçlarının ardından sözlü sınava girmeye hak kazanan asıl adayların belirtilen evrakları teslim etmeleri gerekiyor. Evrak teslimi için son tarih 15 Mart olarak açıklandı.

GSB kura sonuçları yoğun ilgi görüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Kura çekimi 27 Şubat tarihinde yapıldı. Adayların heyecanla beklediği sonuçlar www.gsb.gov.tr üzerinden yayınlandı. Haberimiz içerisinde bulunan link üzerinden sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. GSB kura sonuçlarının ardından sözlü sınava girmeye hak kazanan asıl adayların 15 Mart 2019 tarihine kadar başvuru yaptıkları meslek koluna ilişkin belirtilen belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA-TIKLAYINIZ

GSB KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Gençlik ve Spor Bakanlığı kura sonuçları kurumun resmi internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Haberimiz içerisinde bulunan link üzerinden sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞVURU EVRAKLARI NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

GSB kura sonuçlarının ardından sözlü sınava girmeye hak kazanan asıl adayların 15 Mart 2019 tarihine kadar başvuru yaptıkları meslek koluna ilişkin belirtilen belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.

SÖZLÜ SINAV TARİHİ BELLİ Mİ?

Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri ve tarihleri Bakanlığın internet sitesinde ilan edilecek olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.

Sınav kurulunca, başarı puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle açık iş sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecek.

Sınavda başarılı olup da işe başlamayanlar ile deneme süresi içinde işten ayrılanların yerine, yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle yerleştirme yapılacak.

KAZANANLAR NE ZAMAN GÖREVE BAŞLAYACAK?

Göreve başlamaya hak kazanan adaylar ilgili il müdürlüklerine istenilen belgeleri daha sonra belirtilecek tarihe kadar şahsen teslim edeceklerdir. Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Ancak fiilen askerlik görevinde bulunanlar ile hastalık veya doğum mazereti nedeniyle belgelerini teslim etmeye gidemeyecek durumda olanlar (durumlarını belirten askerlik belgesi, doğum raporu veya hastalık raporu ibraz etmeleri kaydıyla) belgelerini yakınları aracılığıyla teslim edebileceklerdir.

Belgeleri teslim alınan adayların, Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırmasının sonuçlanmasını müteakip yazılı tebligat yapılmak suretiyle göreve başlamaları sağlanacaktır.

Doğum, hastalık, askerlik vb. nedenlerle gelemeyecek durumda olanların; bu durumlarını belgelendirmeleri halinde kanuni mazeretlerinin sona ermesini takiben göreve başlamaları sağlanacaktır.

Ataması yapıldığı halde göreve başlamayanların, deneme süresi içinde işten ayrılanların, belirtilen süre içerisinde belge teslim etmeyenlerin/feragat edenlerin veya başvuru şartlarını taşımadığı tespit edilenlerin yerine, mezkûr Yönetmelik hükümlerine istinaden yedek listeden atama yapılacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.