1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Gülen şeytan
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Gülen şeytan

A+A-

Darbe girişiminin baş mimarı ve yüzlerce kişinin katili Fetullah Gülen, yeni yalanlarıyla teröristlerini sürekli diri tutmaya çalışıyor!

"Hükümetle anlaştık, bayramdan sonra barışacağız!" 

FETÖ, aslında bu yalanı 17-25 Aralık'tan sonra özellikle de 15 Temmuz'dan beri neredeyse her ay ısıtıp ısıtıp sahneye koyuyor! Amaç belli: Yakalanan FETÖ mensubu teröristler çözülmesin, pişmanlık yasasından yararlanmasın ve örgütün ihanetine dair devlete itirafta bulunmasın! Bu taktikle, elde edilmek istenen sonuç artık devlet tarafından biliniyor. Buna rağmen FETÖ asla geri adım atmıyor ve her defasında yeni oyunlar deniyor! Bu süreçte en anlaşılamaz olan durum da şu: Birileri hala bu ihanet şebekesinin yalanlarına inanıyor 

Yeniden örgütlenmeye çalışın 

 

Teröristbaşının bu iddialı çıkışı, geçen günlerde hükümet içindeki bazı etkili kimselerin, "Kamuda hâlâ 50 bin FETÖ'cü var" sözünü hatırlattı. 

 

FETÖ, kripto adamlarını devreye soktu!

Son günlerde yeni bir oyun sahneleniyor! Tutuklu örgüt militanlarına, içerideki adamları eliyle haber gönderen FETÖ, "...biz hükümetle anlaştık, bayramdan sonra aramızda sulh olacak. Böylelikle tutuklu olan herkes serbest kalacak ve eski haklarına kavuşacak" diyor. Özellikle son bir yıldan beri benzer içerikte onlarca mesaj gönderen FETÖ, her defasında duvara toslamasına rağmen yılmıyor ve içerideki adamlarını kandırmaya devam ediyor! Öyle ki FETÖ, hala  bazı şehirlerde kripto militanları üzerinden yeniden örgütlenmeye devam ediyor! 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.